НК “Пробій” – “Дністер” – 3:1. Перша перемога літнього міжсезоння!

Футбол

Народна Команда “Пробій” здобула першу перемогу під час підготовки до Другої ліги ПФЛ.

У першому спарингу міжсезоння підопічні Володимира Ковалюка проекзаменували бронзовоого призера чемпіонату Тернопільщини “Дністер” із Заліщиків. У старті господарів з’явились одразу п’ятеро потенційних новачків, тож гравцям довелось “притиратись” один до одного. До того ж шалена спека аж ніяк не додавала швидкості обом командам, тож чи не перша небезпечна нагода “Пробою” завершилась голом. Це Ярослав Пархуць встиг першим на добиванні і відкрив лік голам у матчі!

Майже одразу господарі мали шанс подвоїти перевагу, втім, нападник на перегляді з близької відстані не зміг переграти голкіпера. Гості відповіли небзпечними стандартами і вже голкіперу на перегляді двічі довелось демонструвати свою майстерність. Все ж і він був безсилий, коли Процик скористався помилкою оборони “пробійців” – 1:1. Але останнє слово у першому таймі було за “Пробоєм”. Це нападник на перегляді встиг на добиванні і вивів городенківців вперед – 2:1!

У перерві тренерський штаб змінив ледь не весь склад, давши можливість зіграти всім гравцям із заявки на поєдинок. Перші хвилини другої половини пройшли під диктовку господарів – непогані нагоди для взяття воріт змарнували півзахисник на перегляді та Дриган. Гості відповіли двома дальніми ударами від Червонецького, та в обох випадках гравця підвела влучність. Далі інціативу перехопили гості і вже Креховецькому двічі довелось рятувати свою команду від неприємностей. Все ж у доданий арбітром час Сікач влучним ударом ппідбив остаточні 3:1 на користь “Пробою”.

НК “Пробій” Городенка – “Дністер” Заліщики – 3:1 (2:1)
Голи: Я. Пархуць (24), ГНП (41), Сікач (90+2) – Процик (38)
НК “Пробій” (стартовий склад): ГНП (в), Я. Пархуць, Радульський, Сікач, Харук, Юорисевич (к), Волошинович + 4 гравці на перегляді. У другому таймі на поле вийшли: Креховецький (в), Білик, Андрусяк, Дриган, Дитко, Іваничук + 3 гравці на перегляді.

Відеоогляд матчу:

Наступний матч підопічні Володимира Ковалюка зіграють вже найближчої суботи, 20 липня. Цього дня “пробійці” вдома прийматимуть учасника чемпіонату Івано-Франківщини ФК “Прикарпаття-Тепловик” з Івано-Франківська.

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *