Збірна ІФФКФВ – у фіналі чоловічого турніру!

Футзал

Команда Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання зуміла пробитися до фіналу чоловічого футзального турніру на Європейських університетських іграх. У півфінальному поєдинку наші хлопці здобули вольову перемогу над португальським Університетом Майя – 6:4. В дебюті матчу івано-франківці пропустили два швидкі м’ячі, але не знітилися, хоч португальці тричі були попереду і двічі вели в рахунку з перевагою у два м’ячі – 2:0, 3:1.

Після того, як підопічні Юрія Іванишина вдруге у цій шаленій “каруселі” зуміли зрівняти цифри на табло (4:4), згодом Андрій Британ дальнім ударом зі штрафного нарешті вивів нашу команду вперед – 5:4. А фінальну крапку за 10 секунд до завершення другого тайму ударом у порожні ворота поставив капітан Мар’ян Масевич – 6:4. Крім Масевича, ще по голу забивали Дичук і Швед, а Британ оформив хет-трик, забивши свій дев’ятий гол в Угорщині.

У вирішальному матчі головний трофей чоловічого турніру розіграють ІФФКФВ і Севільський університет з Іспанії, який у паралельному півфіналі також здобув вольову перемогу над Загребським університетом (Хорватія) – 5:3. У середу, 17 липня, на арені Oláh Gábor спершу зіграють матч за третє місце (поч. 18:00), а згодом о 20:30 за Києвом тут розпочнеться і фінальний поєдинок.

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *