“Ужгород” – “Пробій”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 7-го вересня, Народна Команда “Пробій” проведе матч 5 туру Другої ліги у групі А проти ФК “Ужгород”. Матч відбудеться на стадіоні “Авангард” в місті Ужгород та розпочнеться о 16:15.

Черговий матч НК “Пробій” зіграє в гостях проти ФК “Ужгород”. Містяни повернулись на професіональну арену після дворічної паузи – у 2022-му через вторгнення росіян команда припинила участь у Першій лізі ПФЛ. Пропустивши два сезони, “Ужгород” знову у когорті професіоналів, втім, свій шлях розпочинає у Другій лізі.

“Ужгород” зразка 2024-го року – це молода амбітна команда створена на базі іншого ужгородського клубу ФК “СХІ” (“Сім’я Христа Інтернешнл”). Минулоріч “СХІ” виступав у Першій лізі U-19, де зупинився за крок до виходу у чвертьфінал турніру, пропустивши вперед однолітків з вінницької “Ниви” та хмельницького “Поділля”.

Разом з тим, під знамена клубу перейшли і досвідчені виконавці. Мова про ексминайців Василя БецуМаксима Минайленка та Роберта Смокровського, а також перспективного Антонія Емере, вихованця харківського “Металіста”, який встиг пограти в ПФЛ за “Гірник-Спорт”, ФК “Звягель” та “Чайку” з Київщини. Є у складі ужгородців і “пробійський” слід – влітку клуб поповнив віцечемпіон України серед аматорів, фіналіст Кубка області та бронзовий призер чемпіонату області Владислав Комуніцький.

Щодо турнірного становище команд, то “Пробій” наразі очолює групу А. Натомість “Ужгород” у минулому турі здивував футбольну Україну, в гостях розібравшись з “Реверою 1908” – 5:1. Гостьова звитяга дозволила “містянам” піднятись на сьому сходинку турнірної таблиці.

Матч розпочнеться о 16:15 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 5 тур
07.09.2024 (субота)
Стадіон “Авангард”, м. Ужгород
16:15 ФК “Ужгород” – НК “Пробій” Городенка
Арбітр матчу: Іван Мандзюк (Тернопільська обл.)
Асистенти арбітра: Олег Мімнонов, Дмитро Кіцкай (обидва – Тернопільська обл.)
Четвертий арбітр: Вадим Запрутняк (м. Вінниця)
Спостерігач арбітражу: Віктор Кравченко (м. Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *