“Епіцентр” – “Прикарпаття”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У понеділок, 16 вересня, матч у Кам’янці-Подільському продовжить програму сьомого туру Першої ліги. На стадіоні ім. Г. Тонкочеєва місцевий “Епіцентр” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Пряму трансляцію цього матчу дивіться о 13:00 на YouTube-каналі DiviSport.

Івано-франківці нарешті здобули свою першу перемогу у чемпіонаті, в миулому турі вдома здолавши тернопільську “Ниву” – 3:0. Приємно, що два футболісти “Прикарпаття” – правий захисник Юрій Радульський і центральний півзахисник Владислав Бучакчийський увійшли до символічних збірних за версією сайтів Sport Arena і Footboom.

“Епіцентр” у групі А йде на другій позиції вслід за “Агробізнесом”, набравши 11 очок. Підопічні Сергія Нагорняка перемогли “Ниву” (1:0), “Хуст” (5:2) і “Буковину” (2:0), а на Закарпатті зіграли внічию з “Металістом” (0:0) і “Миаєм” (0:0). Щоправда, три очки кам’янча́н анулюють через зняття “Хуста” з Першої ліги. 

Понеділковий матч стане шостим в історії протистоянь цих команд, які познайомилися між собою у сезоні 2022/23, коли обмінялися домашніми перемогами у чемпіонаті – 1:0 в Івано-Франківську та 2:0 у Дунаївцях.

Минулого сезону суперники зіграли ще тричі. Спершу “Епіцентр” здобув мінімальну перемогу на стадіоні “Рух” (2:1), виборовши путівку до 1/16 фіналу Кубка України. А от на першому етапі чемпіонату опоненти двічі розійшлися миром – 2:2 в Івано-Франківську та 1:1 в Кам’янці-Подільському. Цікаво, як завершиться шостий поєдинок між цими командами?

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 7 тур
«Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 

16 вересня 2024 року. Кам’янець-Подільський, стадіон ім. Г. Тонкочеєва – 13:00
Арбітр: І.Садковський (Тернопільська обл.). Асистенти арбітра: І.Голіяк (Миколаївська обл.), І.Петрова (Нова Каховка)
4-й арбітр: М.Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу: М.Родіоненко (Київська обл.).


Епіцентр – Прикарпаття. Підопічні Сергія Нагорняка у минулому турі не змогли виграти у “Миная”. Футболісти “Епіцентра” більше грали першим номером, але моментів створили небагато. Це була явно не найкраща гра одного із фаворитів групи А. Проте, навіть попри нічию “Епіцентр” залишився на другому місці. “Прикарпаття” вперше у сезоні виграло. Підопічні Рипана зіграли ідеальний перший тайм проти “Ниви” – 3:0. Агресивна гра принесла колективу із Івано-Франківська бажаний результат. Звертаємо увагу на дебютний гол у нинішньому чемпіонаті Андрія Хоми. Легко господарям точно не буде, адже “Прикарпаття” поступово набирає обертів, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. “Епіцентр” – єдина команда, котрій вдається утримувати свої ворота “на замку”: чотири поспіль матчі без пропущених м’ячів. А загалом – 361 хвилина. Чекаємо на продовження…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *