“Галичанка” з прикарпатськими гандболістками пройшла у третій раунд Європейського кубка

Гандбол

“Галичанка” сильніша за азербайджанський “Азерйол” в двоматчевому протистоянні другого раунду (1/32 фіналу) Європейського Кубка ЄГФ з гандболу.

У першому матчі, який відбувся 5-го жовтня, наша команда обіграла суперниць з Баку з рахунком 36:22. Перша половина зустрічі завершилася з перевагою в три голи – 15:12. У другому таймі українки закинули у ворота бронзових призерок Азербайджану ще 21 гол та довели поєдинок до перемоги.

Статистика: Мілана Шукаль – 9 голів; Катерина Козак, Анастасія Ткач – по 6; Марина Коновалова – 5; Ірина Прокоп’як – 4; Світлана Гавриш, Ванесса Лакатош – по 2; Софія Заплатинська, Олеся Дяченко – по 1.

Другий поєдинок проходив від самого початку за нашим сценарієм, про що свідчив рахунок на табло – вже в першій десятихвилинці рахунок був 7:1 на нашу користь. Весь матч був під нашим контролем і на табло кінцевий результат – 32:16 (19:8 – перший тайм).

Статистика: Ванесса Лакатош – 7 голів; Анастасія Ткач – 5, Мілана Шукаль – 4; Олеся Дяченко, Ірина Прокоп’як – по 3; Катерина Козак, Марина Коновалова, Світлана Гавриш, Владислава Сорокіна – по 2; Леся Смолінг, Вікторія Мальована – по 1.

За підсумками двох матчів “Галичанка” кваліфікується в наступний, третій раунду (1/16 фіналу) гандбольного Єврокубку.

ГК “Галичанка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *