Тетяна Поляк: “Ми не тікали – повернемось обов’язково!”

Гандбол Пряма мова ТОП

Вихованка городенківської ДЮСШ Тетяна Поляк про виїзд «Галичанки» до Чехії, благодійний матч на підтримку України та підготовку до півфіналу Єврокубка.

“Зараз ми знаходимося у Чехії, де нас прихистив клуб «Годонін», з яким ми змагалися в 1/32 Єврокубка. Безмежно вдячні супернику, який насправді виявився другом, та нашому президенту Роману Федишину, який організував переїзд.

Днями ми провели з командою «Годонін» товариський матч (Годонін – Галичанка 22:29 – прим.авт.). Грати було трошки важко, можливо, більше психологічно. Багато чого вдавалось в захисті, але були проблеми в нападі. Наш головний тренер Віталій Миколайович з нами на зв’язку, гра є в записі, і він її переглянув. Тож будемо надалі виправляти свої помилки і працювати. Сподіваємось, такі матчі будуть ще, адже завдяки цьому тримаємося у змагальному тонусі.

На матчі були наші українськи банери, прапори, а вболівальники команди Годонін підтримували і їх, і нас. Для нас такі матчі є дуже важливими, бо це єдині контрольні матчі перед півфіналом Єврокубку”.

У півфіналі граємо проти іспанської «Рокаси Гран Канарії. Іспанки є неодноразовими фіналістками Єврокубка – досвідчені і дуже сильні суперниці.Півфінальні матчі заплановані на 26 березня у місті Годонін та 2 квітня – в Іспанії, Гран-Канарія.

Чесно, я так не хотіла їхати (як і інші дівчата), але батьки наполягали, а тренери і керівництво клубу наголосили, що наш обов’язок зараз заявляти про Україну на весь світ. Наші сім’ї та близькі люди залишились в Україні, і ми за них дуже сильно хвилюємось. З великим болем переживаємо, що війна прийшла на нашу рідну Україну. Хочу звернутись до всього нашого народу, до наших захисників: «Ми пишаємось вами і молимось за вас ! Ми обов’язково переможемо! Сили нашому народу!»

Хочу, щоб люди знали, що ми не тікали і повернемось обов’язково!Міцно обіймаємо усіх. Любимо!

ГК “Галичанка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *