“Київ-Баскет” і “Запоріжжя” зіграють у Франківську

Баскетбол

Сьогодні, 18 жовтня, в Івано-Франківську відбудеться перший матч другого ігрового тижня Суперліги Favbet, в якому Київ-Баскет протистоятиме Запоріжжю.

Столичний клуб має в своєму активі одну перемогу після двох матчів першого ігрового тижня, запоріжці наразі в новому сезону ще не перемагали, зазнавши двох домашніх поразок — від Черкаських Мавп та Кривбаса. 

Як повідомив перед матчем головний тренер запоріжців Валерій Плеханов, проти киян не зіграє Олександр Петренко:

“Найближчі матчі пропустить Олександр Петренко – один з основних гравців задньої лінії. Тому все навантаження впаде на гравців, які залишаються в ростері. Київ-Баскет» достатньо змінився у порівнянні з минулим сезоном. Ми знаємо, в який баскетбол вони грають, розбирали їхніх лідерів. Завдання – нівелювати швидкість та впоратися з Буренком та Клевзуником”, — заявив керманич запоріжців.

Київ-Баскет в домашньому баблі минулого тижня поступився Рівному та виграв матч у Старого Луцька. Лідерську гру в цих матчах продемонстрували новачки команди захисник Єгор Сушкін а форвард Денис Клевзуник.

Запоріжці спробують вибороти свою першу перемогу в сезоні, кияни — вийти на позитивний баланс перемог та поразок. Гру дивіться в прямому ефірі на телеканалі XSPORT, а також на YouTube-каналі ФБУ.

Івано-Франківськ, Манеж КФВ

Київ-Баскет — Запоріжжя

Початок матчу — 18:00

Трансляція — XSPORT, YouTube ФБУ

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *