“Прикарпаття” запрошує на матч з “Рухом”!

ТОП Футбол

У липні виповнюється п’ять років з того часу, як відроджений футбольний клуб з Івано-Франківська повернувся на спортивну мапу України.

24 липня 2016 року свій дебют у Другій лізі “зелено-жовті” відзначили розгромною виїзною перемогою над “Арсеналом-Київщиною” 6:0! Автором першого забитого м’яча Команди рідного краю став Володимир Боришкевич.

Попереду були два сезони на шляху до Першої ліги, незабутній кубковий двобій з львівськими “Карпатами”, який завершився історичною перемогою “Прикарпаття” (2:1), чимало захоплюючих поєдинків у чемпіонаті Першої ліги та Кубку України, товариський матч з португальською “Брагою” і ще багато інших пам’ятних подій…

Були яскраві перемоги і прикрі невдачі, класні голи та результативні передачі, ротації гравців і тренерські зміни, але весь цей час залишались вірними наші найвідданіші вболівальники, які переживають та підтримують команду завжди – і на трибунах стадіону “Рух”, і у фан-зоні чи на виїзних матчах. Тож щиро дякуємо Вам за це!

У рамках підготовки до старту нового сезону вже найближчого четверга, 15 липня, “Прикарпаття” зіграє контрольний матч з представником Прем’єр-ліги – львівським “Рухом”. Запрошуємо вболівальників підтримати оновлену івано-франківську команду на стадіоні “Рух”, а вхід на трибуни буде вільним! Початок о 16:30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *