“УКД Благо” та “Юність” об’єднались заради спільної мети

ТОП Футбол

Знакова подія в історії франківського та калуського футболу відбудеться найближчим часом!

У попередніх сезонах шанувальники команди Юність Верхня з Калущини, а також франківської команди ФК УКД Благо мали змогу спостерігати за великими досягненнями й тріумфами своїх улюблених команд, які дарували їм шалені емоції від перемог і звершень.

Зокрема, «Юність» Верхня стали достроково переможцем Першості Івано-Франківської області 2021 року, фіналістом Кубку Івано-Франківської області 2021 року, а також фіналістом Кубку областей України 2020-2021. Що стосується команди «УКД-Благо», то франківці стали чемпіонами Івано-Франківської ОТГ 2021 року, володарями Кубка й Супер Кубка чемпіонату м. Івано-Франківська (2020).

У наступному сезоні для обох команд писатиметься нова футбольна історія, адже «Юність» Верхня та університетсько-франківська команда «УКД-Благо» припиняють своє існування як поодинокі команди.

Президент «УКД-Благо» Мирослав Луцький та президент команди «Юність» Верхня Назар Волощак прийняли рішення про об’єднання зусиль двох команд і створення на їхній основі нової.

Таке рішення було прийнято у зв’язку з тим, що у обидвох любителів футболу є велике бажання зробити хорошу конкурентоспроможну команду не на один рік, а на довгий час, яка буде вести запеклу боротьбу за трофеї і чемпіонства.

Новостворена команда називатиметься «Blago-Юність» й виступатиме у чемпіонаті Івано-Франківської області з футболу, Кубку Івано-Франківської області, а також в Кубку України серед аматорів.

Домашнім стадіоном команди стане «Blago-арена», що вміщує 500 людей і знаходиться в селі Іванкова (Верхнянська сільська територіальна громада Калуського району Івано-Франківської області).

ФК УКД Благо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *