Олександр Каденко: Відтепер футбольні змагання в Першій лізі будуть показуватися в кращій якості

Футбол

Від сезону 2021/22 Перша ліга транслюватиметься ексклюзивно на телеканалах Футбол.

Президент ПФЛ Олександр Каденко прокоментував для пресслужби телеканалів Футбол початок співпраці з офіційним транслятором Першої ліги.

– Співпраця з телеканалами Футбол – лідерами спортивного мовлення вітчизняного телебачення та інтернету – це великий крок вперед для розвитку наших змагань. Ще ніколи не було настільки системного та повноцінного підходу до організації трансляцій матчів на одному, спільному для всіх, високому рівні. Ми бачимо, що телеканал Футбол є нашим однодумцем у плані конструктивної роботи на благо вітчизняного футболу. Вони, як і ми, зацікавлені у всесторонньому розвитку наших змагань і виведенню їх на новий рівень.

Уже зараз фахівці телеканалів Футбол відвідують міста наших клубів з ознайомчими візитами, допомагають клубам розібратися з покращенням умов організації трансляцій на стадіонах. Ми знаємо, що провідні коментатори телеканалів Футбол, які працювали на матчах найвищого рівня, будуть задіяні на трансляціях змагань і допоможуть показати їх глибше, цікавіше, точніше. Відтепер футбольні змагання в Першій лізі будуть показуватися в кращій якості, наблизяться за якістю трансляції до високих стандартів, які телеканали Футбол демонстрували. Це дасть поштовх у розвитку інфраструктури клубів Першої ліги.

Для нас це, безперечно, прорив у наших маркетингових і рекламних можливостях. Я сподіваюся, що сезон 2021/22 буде дуже цікавим у спортивному плані й відкриє широким колам вболівальників Першу лігу – як інтригуюче, яскраве змагання з новими іменами і зірками. Ми вдячні всій команді телеканалів Футбол на чолі з Олександром Денисовим за співпрацю та інтерес до розвитку вітчизняного футболу.

І надалі ми відкриті до співпраці по трансляціях Другої ліги, всіх змагань ПФЛ.

ПФЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *