Обласний футбол: Худоб’як в “Урагані”, серйозне підсилення “Благо-Юності”

Футбол

Зібрали останні трансферні новини з футбольних теренів Івано-Франківщини.

Обласний футбол потрохи повертається до тренувального процесу після відпустки. І вже відомо про деякі трансферні “бомби” нашого краю. Про них і далі поговоримо.

— “Благо-Юність” чи не головний ньюсмейкер футбольного літа на Прикарпатті. Так, раніше ми вже повідомляли про перехід до табору об’єднаної команди Андрія Вацеби з “Прикарпаття” та двох лідерів брошнівських “Карпат” – Юрія Гладенького та Володимира Христонька. Натомість зараз стало відомо, що в новому сезоні честь “Благо-Юності” захищатиме Іван Романчук (у минулому футболіст полтавської “Ворскли”, кременчуцького “Кременя” та харківського “Геліоса”) та Владислав Танчин (ФК “Калуш”, “Карпати” Галич). Відзначимо, що наразі є висока вірогідність появи у клубі ще одного відомого на Прикарпатті гравця – мова йде про 29-річного стража воріт Остапа Вульчина, у якого влітку завершився контракт з галицькими “Карпатами”.

— Черніївський “Ураган” наразі перебуває на зборах у Вістовій, де активно готується до дебюту у чемпіонаті України серед аматорських команд. Найбільш помітним серед новачків є знаний бомбардир Ігор Худобяк, в якого влітку сплив термін дії угоди з “Карпатами”.

— Підсилюється і ще один дебютант – ексфутболіст професійного “Прикарпаття” Володимир Боришкевич наразі тренується разом з ФК “Вільхівці”, які готуються до старту у вищому дивізіоні обласного чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *