Наші профі. УПЛ: “Дніпро-1” у трійці лідерів

Футбол

Підсумки вихідних для прикарпатських профі в українській Прем’єр-лізі.

VBET ЛІГА. 3 ТУР

СК “Дніпро-1” Дніпро – ФК “Маріуполь” – 2:1
Володимир Адамюк (Д) відіграв весь матч. Михайло Хромей (М) увійшов у гру на 46-ій хвилині. Артур Микитишин (М) увійшов у гру на 67-ій хвилині.

“Дніпро-1” калушанина Володимира Адамюка продовжує дивувати на старті сезону. Цього разу команда Ігоря Йовічевіча вдома розібралась з ФК “Маріуполь” – 2:1. У складі переможців всі 90 хвилин зіграв Володимир Адамюк, тоді як у гостей Артур Микитишин та Михайло Хромей з’явились на полі у другому таймі. За пісдумком туру “Дніпро-1” замикає трійку лідерів, маючи у своєму активі 7 очок, тоді як “Маріуполь” йде дванадцятим у турнірній таблиці.

“Ворскла” Полтава – ПФК “Львів” – 4:1
Олександр Романчук (Л) 
не потрапив до заявки на матч.

“Львів” без участі захисника Олександра Романчука у Полтаві “капітулював” у матчі проти “Ворскли” – 1:4. Після 3-го туру “синьо-золоті” розташувались на тринадцятій сходинці таблиці, здобувши один заліковий пункт у трьох матчах.

ЧЕМПІОНАТ U-19. 3 ТУР

“Шахтар” Донецьк – ФК “Олександрія” – 2:0
Андрій Андрейчук (О) вийшов у стартовому складі і був замінений на 77-й хвилині.

Нападник Андрій Андрейчук знову вийшов у старті юнацького складу “Олександрії”. Втім, не допоміг своїй команді зачепитись за очки у протистоянні з донецьким “Шахтарем” – 0:2. За підсумком туру юніорський склад “Олександрії” опустився на дев’яту позицію чемпіонату U-19.

ФК “Минай” – “Колос” Ковалівка – 2:3
Євген Данилюк (К) 
не потрапив до заявки на матч.

Другу перемогу в чемпіонаті U-19 святкував ковалівський “Колос”. В гостях ковалівці дотиснули однолітків з ФК “Минай” – 3:2. Півзахисник гостей Євген Данилюк не потрапив до заявки на матч. Після 3-го туру “Колос” перебуває на шостій сходинці чемпіонату, здобувши шість залікових пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *