“Франківськ-ПНУ” – абсолютний тріумфатор чемпіонату України з баскетболу 3х3

Баскетбол ТОП

Вчора у Києві завершився чемпіонат України з баскетболу 3х3 серед жіночих команд.

У фінальній частині чемпіонату України змагались вісім команд, серед яких три представляли БК “Франківськ-ПНУ”. І усі три (!) зуміли фінішувати у трійці лідерів, показавши феноменальний підсумковий результат.

За підсумком групового етапу БК “Франківськ-ПНУ-2” у складі Вероніки Космач, Лесі Малашенко, Оксани Моллової та Міріам Уро-Нілє став переможцем квартету А, тоді як “Франківськ-ПНУ-4” (Дарія Карауланова, Валерія Казанцева, Анастасія Венжик, Христина Узельман) у цьому ж квартеті доволі несподівано став другим, пробившись до четвірки найкращих. Натомість у квартеті В не було рівних гравчиням “Франківська-ПНУ-3” (Альона Самохвалова, Ольга Сівакова, Олена Тетерук, Дарина Завертайло), які здобули три перемоги у трьох зіграних зустрічах.

У півфіналі “Франківськ-ПНУ-2” доволі впевнено обіграв столичний “КСЛІ” – 22:11. В іншому матчі в дербі третьої та четвертої команди “Франківська” нерви були більш міцнішими у “трійки” – 21:20. Таким чином, “Франківськ-ПНУ-4” виборов бронзові нагороди змагань.

Фінальний двобій між “двійкою” і “трійкою” виправдав всі сподівання вболівальників, а перемогу святкувала Уро-Нілє і Ко – 20:9, “Франківськ-ПНУ-2” виборов звання чемпіонок України з баскетболу 3х3.

Підсумкове становище команд чемпіонату України з баскетболу 3х3:
1) “Франківськ-ПНУ-2”
2) “Франківськ-ПНУ-3”
3) “Франківськ-ПНУ-4”

4) “КСЛІ” Київ
5) КЗ “ПСДЮСШОР №2”
6) КЗ “ПСДЮСШОР №2-ІІ”
7) Україна U-23
8) “Каліпсо” Житомир

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *