Вихованка ДЮСШ №3 Христина Маснюк отримала виклик у Збірну України WU-17

Футбол

Головний тренер дівочої збірної України WU-17 Сергій Сапронов оприлюднив список із 22 гравців, які викликані на навчально-тренувальний збір, з метою підготовки до першого етапу Чемпіонату Європи УЄФА 2021/2022.

Одночасно з молодіжною збірною WU19 повертаються до тренувального процесу і футболістки дівочої збірної до 17 років. В період з 23 до 30 серпня команда збереться у Пущі-Водиці та розпочне підготовку на тренувальній базі ФК «Оболонь».

У рамках НТЗ, у збірної WU-17 заплановано два контрольних поєдинки з представниками Вищої ліги. Ці протистояння наша збірна проведе також на тренувальній базі у м.Буча.

26.08.2020 – Україна WU17 – Атекс (Київ) – 10:30*
29.08.2020 – Україна WU17 – Колос (Ковалівка) – 17:00*
* (орієнтовний час початку)

Склад дівочої збірної України WU-17:

Воротарі:
Єва Раєнко («Пантери», Умань), Варвара Новікова («Ладомир», Володимир-Волинський), Оксана Загірна («Карпати», Львів);

Захисники:
Даріна Краснобородько («Колос», Ковалівка), Яна Харчина, Божена Дуб (усі – «Ладомир», Володимир-Волинський), Вікторія Скоцик («Верес», Рівне), Вікторія Плечищева («Перша Столиця», Харків), Дар’я Кириченко, Валентина Процько (усі – «Юність», Чернігів)

Півзахисники:
Мирослава Невар, Дана Коротчук (усі – «Ладомир», Володимир-Волинський), Анастасія Кіселевич («Верес», Рівне), Марина Птицина, Валерія Греса, Поліна Барінова (усі – «Перша Столиця», Харків), Христина Маснюк («Прикарпаття-ДЮСШ №3», Івано-Франківськ), Валерія Гончарук (Київ)

Нападники:
Діляра Бондарєва, Єва Ізотова (усі – «ЕМС-Поділля», Вінниця), Вікторія Радіонова, Вероніка Борковська (усі – «Ладомир», Володимир-Волинський)

Нагадаємо, що у березні 2021 року відбулося жеребкування першого раунду чемпіонату Європи серед дівчат до 17 років, в якій взяла участь рекордна кількість команд – 49. Турнір буде проходити в новому форматі, що нагадує формат Ліги націй УЄФА. Змагання повертаються після перерви, яка була пов’язана з пандемією COVID-19, що не дозволила провести чемпіонат в сезонах 2019/20 і 2020/21.

За підсумками жеребкування було визначено місце та дати проведення у групі Б3. У період з 26 вересня до 04 жовтня 2021 року підопічні Сергія Сапронова зіграють в Естонії.

Розпочнуть свої виступи синьо-жовті матчем зі збірною Північної Македонії (27 вересня), через два дні суперницями українок стануть футболістки збірної Молдови (30 вересня), а завершуватимуть груповий етап наші гравчині 03 жовтня з командою Естонії.

Жіночий футбол України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *