Наші профі. УПЛ: гольовий дебют Микитишина

Футбол

Артур Микитишин відзначився дебютним м’ячем в УПЛ, Володимир Адамюк та “Дніпро-1” бере курс на “бронзу” – про це і не тільки в традиційному огляді “Наші профі. УПЛ”.

VBET ЛІГА. 5 ТУР

СК “Дніпро-1” Дніпро – “Рух” Львів – 2:0
Володимир Адамюк (Д) відіграв весь матч.

Володимир Адамюк та “Дніпро-1” продовжують дивувати у потчоному сезоні УПЛ. На вихідних “жовто-чорні” розібрались з львівським “Рухом” – 2:0. Наш земляк провів на полі всі 90 хвилин. За підсумком туру “Дніпро-1” ділить п’яту-шосту позиції разом з ФК “Олександрія”.

ФК “Маріуполь” – “Зоря” Луганськ – 3:4
Артур Микитишин (М) 
увійшов у гру на 73-й хвилині і на 89-й хвилині відзначився голом. Михайло Хромей (М) увійшов у гру на 63-й хвилині. 

Гольову феєрію видали “Маріуполь” та “Зоря”, забивши на двох сім м’ячів, а перемогу святкували луганчани – 3:4. Обидва наші “моряки” Артур Микитишин та Михайло Хромей увійшли у гру по перерві, а Микитишин взагалі повернув інтригу у зустірчі, забивши третій гол “Маріуполя” і скоротивши відставання до мінімуму. Після 5-го туру маріупольці продовжують перебувати на дні турнірної таблиці, здобувши всього один заліковий пункт.

“Колос” Ковалівка – ФК “Олександрія” – 0:1
Тарас Саків (К) 
вийшов у стартовому складі і був замінений на 75-й хвилині. 

Після вильоту з єврокубків ковалівський “Колос” все ще не може знайти свою гру і в чемпіонаті України. Цього разу команда Тараса Саківа вдома мінімально поступилась “Олександрії” – 0:1. Ковалівці наразі йдуть на дев’ятій сходинці таблиці, маючи у своєму активі п’ять набраних очок і гру в запасі.

ПФК “Львів” – “Інгулець” Петрове – 1:2
Олександр Романчук (Л) 
залишився на лаві для запасних.

Петровський “Інгулець” зумів “закамбечити” у протистоянні з ПФК “Львів”. Петровці зуміли довести свою перевагу у другому таймі – 1:2. Захисник Олександр Романчук у звітній грі залишився на лаві для запасних. За підсумком туру “Львів” перебуває у зоні вильоту, набравши два пункти у п’яти зіграних матчах.

ЧЕМПІОНАТ U-19. 5 ТУР

“Колос” Ковалівка – ФК “Олександрія” – 0:1
Євген Данилюк (К)
вийшов у стартовому складі і був замінений на 70-й хвилині. Андрій Андрейчук (О) вийшов у стартовому складі і був замінений на 78-й хвилині.

А от в прикарпатському дербі “юнацьких” складів “Олександрія” Андрія Андрейчука обіграла однолітків з “Колоса” Євгена Данилюка з таким же рахунком як і дорослі – 0:1. Обидва наші гравці вийшли у стартових складах своїх команд. Перемога дозволила олександрійцям закріпитись на п’ятій позиції юнацького чемпіонату, тоді як “Колос” наразі йде на дванадцятому місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *