Друга ліга. Карпати – АФСК Київ – 2:1

Футбол

Галичани здобувають перемогу у важкому матчі.

Київська команда приїхала до Бурштина з одною метою – нарешті здобути свою першу перемогу в чемпіонаті. Але карпатівці зробили все, щоб цього не трапилося.

Перший тайм пройшов у важкій боротьбі, без особливих шансів для якоїсь із команд. Єдине, новачок команди Скотто міг записати асист уже в дебютному матчі, але його пасом Мордас не скористався. Тож усе найцікавіше кияни та галичани перенесли на другу половину зустрічі. «Карпати» першими забили – після флангового прострілу першим на м’яч вискочив Бей, але з його ударом кіпер гостей впорався. Щоправда, відбив м’яча він не надто вдало, тож з другої спроби Бей не схибив – 1:0!

Невдовзі гості змогли відігратися, знову ж таки, після флангового прострілу – Студінкін виявився найбільш розторопним у карній зоні «зелено-біло-чорних». Але перемога все ж була за господарями – за хвилину до кінця основного часу, захисник «Києва» необачно зіграв рукою у власному штрафному і суддя вказав на точку. Відповідальність на себе взяв Роман Лебедь і не схибив, точно розвівши м’яча і кіпера по різних кутах.

Тож 2:1 – чергова перемога «Карпат»!    

ФК “Карпати” Галич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *