Ключовий турнір з Доту 2 – The International: дати, призовий фонд

Інші

Ставки в турнірі The International 2021 по Dota 2 по найкращим коефіцієнтам. Як ставити на турнір The International 10? Місце проведення і призовий фонд турніру з Доту 2 в 2021 році.

The International 10 — як ставити на турнір по Dota 2 в цьому році

The International повертається в Європу, що безсумнівно порадувало справжніх фанатів не тільки самого чемпіонату, а й комп’ютерної гри. Спочатку Dota 2 турнір The International 2 021 повинен був пройти в Швеції, але через введених обмежень в країні і труднощів, що виникли з отриманням віз для учасників, подія була перенесена в Бухарест. Як повідомляється на сайті dota2.com, турнір пройде на найбільшому стадіоні Румунії — Arena Nationala, з 7 жовтня по 17 жовтня .

Найбільший турнір року по Dota 2 — кращі ставки на The International 10

The International 10 — подія, на яке ставлять навіть ті беттори, для яких кіберспорт не є основним напрямком в беттінг. Ця тенденція обумовлена ​​видовищністю самого турніру, постійним підвищенням рівня гри команд, а також наявністю вигідних котирувань. Цього року беттори також зможуть ставити на улюблені команди в лайв і прематче, отримавши доступ до великої розпису ставок на:

  • основні результати;
  • тотал карт;
  • тотал вбивств;
  • фору по картах!

Також приймаються довгострокові ставки — на переможців турніру, наприклад. При цьому здійснювати ставки можна на групову стадію, яка триватиме з 7 жовтня по 10 жовтня, так і на етап плей-офф, що стартує 12 жовтня. Турнір закінчиться фіналом нижньої сітки і гранд-фіналом, під час якого і визначиться чемпіон.

The International 10 — несподівані новини і рекордний призовий фонд

Головний сюрприз, який підніс The International 10 — наявність глядачів на стадіоні в Бухаресті, чого дійсно довго чекали шанувальники Доту 2. При цьому призовий фонд турніру складе $ 40 млн, який і був сформований за рахунок надходжень в розмірі 25% зі всіх мікротранзакцій, зроблених через каталог Battle Pass.

Однак цим несподівані новини з чемпіонату не закінчилися, адже за даними авторитетного порталу xsport.ua NA`VI вперше провалилися на кваліфікації The International. Тому в наступному році нас чекає новий склад (Ramzes666, Rodjer і Sonneiko покинули команду). Тренером команди стане Artstyle, який був чемпіоном першого The International в складі української команди. Саме з його допомогою команда сподівається здобути перемогу в наступному чемпіонаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *