Товариський матч. ФК “Львів” – “Карпати” Г – 3:0

Футбол

Галичини провели спаринг напередодні матчу з “Діназом”.

Галицькі «Карпати» погодилися провести спаринг посеред тижня проти «Львова», що виступає у Прем’єр-Лізі і не прогадали. Попри рахунок 3:0, підопічні Любомира Вовчука отримали хороші емоції, а сам тренер зміг подивитися в дії на своїх хлопців у грі проти сильного опонента.

Обидва тайми пройшли за переваги господарів, що й очевидно, зважаючи на рівень суперника. При цьому, галичани намагалися спокійно та впевнено тримати оборону і переходити в контрвиступи. Правда, вже з перших хвилин обидві команди так «затравилися», що тренери думали лише про те, щоб зберегти своїх гравців неушкодженими. Особливо діставалося саме галичанам. Лікарі досить довго відновлювали Гілмара та Бея, проти яких аж занадто брутально грали «городяни». Не виключено, що господарі діяли так, аби вразити нового головного тренера – Олега Дулуба, для якого спаринг проти «Карпат» став першим матчем на чолі ПФК «Львів».  

За винятком травмованого Лукаса, який наразі намотує кола, Любомир Вовчук перевірив у дії усіх іноземців. Якщо Гілмар є залізним гравцем основи та потрохи перетворюється на справжнього лідера команди, то Скотто, Давіду та Дувану ще потрібно трохи часу на адаптацію і акліматизацію. Кожен з них доволі непогано працює індивідуально, тому необхідно більше зблизитися і порозумітися з командою.  

Карпати Галич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *