“Енергія” – “Ураган”. Анонс матчу 4-го туру (+ LIVE)

ТОП Футзал

Чергова серія “енергетичного” дербі.

У суботу, 18-го вересня, франківський “Ураган” у Львові зіграє матч 4-го туру Parimatch Екстра-ліги проти місцевої “Енергії”. Матч відбудеться на майданчику “Боско-Арени” і розпочнеться о 13:00.

“Енергетичне” дербі своїм корінням сягає початку двохтисячних, тож на вихідних на шанувальників футзалу очікує чергова серія “класичного” протистояння українського футзалу. Хоча, як і в будь-яких протистояннях щось буває вперше – цього разу команди вперше зіграють не на звичному майданчику спорткомплексу “Галичина”, а на новенькому паркеті “Боско-Арени”, яка буквально недавно була відкрита у Львові. На новій арені “енергетики” наразі провели один матч, в якому обіграли “Кардинал-Рівнестандарт” – 5:2, тож намагатимуться будь-що продовжити приємну для себе серію. Зі свого боку “дракони” після двох поспіль нічиїх зроблять все, щоб знову відчут самк перемог та повернути чемпіонську впевненість у своїх силах.

Завтрашнє протистояння набуває особливої принциповості для обох суперників, адже у складі команд достатньо колишніх одноклубників. В літнє міжсезоння ряди “Урагану” поповнили брати Михайло та Микола Грицини, які не один рік були лідерами львів’ян. Натомість в “Енергії” виступають вже ексдракони Андрій Цілик та Юрій Когут

Додасть інтриги протистоянню і турнірне становище команд. Ще б пак, адже “Енергія” доволі несподівано вирвалась у лідери Parimatch Екстра-ліги, здобувши сім залікових пунктів у трьох стартових матчах сезону. Натомість “Ураган” програє львів’янам два пункти, тож набрані очки у матчі проти конкурента допоможуть суперникам покращити свої турнірні позиції.

Традиційно матч можна буде переглянути на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок матчу о 13:00.

“Енергія” Львів – “Ураган” Івано-Франківськ
18 вересня. Parimatch Екстра-ліга, 4 тур. м. Львів, Боско-Арена – 13:00.
Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Олександр Плахов (Чернівці), Володимир Болізюк (Львів)
Хронометрист: Ярослав Сторожук (Львів)​
Спостерігач арбітражу: Геннадій Гора (Київ)
Делегат: Олена Верещинська (Львів)

Пряма трансляція:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *