«Карпати» (Львів) – «Карпати» (Галич) – 4:0

Футбол

Дербі завершилося розгромом.

Так само, як і в матчі проти «Діназа», Любомир Вовчук знову не зміг отримати в своє розпорядження оптимальний склад – основний форвард Ярослав Деда все ще не здоровий, тож на принципове дербі проти львівських «Карпат» він не вийшов. Так само проблеми зі здоров’ям має й інший форвард – аргентинець Скотто, тож важливу позицію знову довелося закривати вінгеру Бею.

Перші хвилини пройшли спокійно, без особливої переваги одної з команд, але господарі дуже швидко вийшли вперед. Береза на рівному місці віддав передачу назад точно в ноги супернику, після чого пішла форсована атака, що завершилася спершу сейвом Зеленського, а згодом потужним ударом Ткачука на добиванні з близької відстані. Не встигли галичани прийти до тями, як пропустили вдруге. Як це не прикро, але знову завдяки «привозу». Цього разу помилився Зеленський, який віддав дуже не точну передачу, і в результаті перехоплення Гуменюк потужно пробив низом з-за меж карної зони. Уже на 15-ій хвилині гості «горіли» 2:0. Третій гол – ще одна прикрість. Цього разу Вичижанін зрізав м’яча у власні ворота після кутового. Між цим, правда, Бей міг один гол сквитати, але після класного пасу від Лебедя примудрився пробити просто у воротаря. Сам Лебедь таки забив, але вже коли перебував в офсайді.

Другий тайм перетворився на формальність, хоч галичани не опускали рук і старалися грати до кінця. На жаль, їхні старання та моменти до голів не призвели, а от львів’яни забили свій, вже без допомоги суперника. Галенков на швидкості пролетів флангом і віддав передачу на Гуменюка, а той не схибив.

Тож 4:0 – найбільша поразка галичан в сезоні. Реабілітуватися підопічні Любомира Вовчука зможуть вже в наступну неділю, у домашньому матчі проти «Чернігова».

ФК “Карпати” (Галич)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *