Кубок областей. “Благо-Юність” – “Хаджибей” – 4:1

Футбол

Сьогодні, 19 вересня, відбувся центральний матч фінального етапу турніру Кубок областей в Одесі. Так, у напруженому та емоційному матчі наша «Blago-Юність» зустрілась з чинним чемпіоном та володарем Кубку Одещини ФК «Хаджибей» – однією з найсильніших команд останнього десятиліття.

З перших же хвилин матчу верхнянці понеслися в атаку. Така ініціатива й створені моменти принесли їм результат вже на 3 хвилині поєдинку, коли Ігор Подолюк дальнім ударом з-за меж карного майданчика засмутив опонентів й відкрив рахунок у сьогоднішній зустрічі.

На 8 хвилині матчу в одеситів був чудовий вихід у два гравці, але ні один, ні інший не змогли відзначитися результативною дією за свою команду.

Натомість кілька миттєвостей потому була чудесна відповідь від «Blago-Юності», однак м’яч, неначе зачарований, обидва рази після ударів Герина й Подолюка полетів у штангу.

Потім гра команд плавно вирівнялась. Було кілька спроб змінювати ситуацію у обох команд, зокрема дальній удар Москалика й удар у бік воріт від Павлюка, проте, назвати їх небезпечними важкувато.

Вдруге відзначитись забитим голом «Blago-Юності» вдалося на 36 хвилині матчу: Христонько вийшов на побачення з кіпером суперника після розрізної передачі від Подолюка й подвоїв перевагу своєї команди.

Початок другої половини зустрічі для ФК «Хаджибей» також виявився сумним, адже на 47 хвилині рефері призначив у їхні ворота одинадцятиметрового за гру рукою, а реалізував пенальті наш Павлюк Олег.

Далі – урівноважена гра з нашої сторони, хоча хлопці після трьох забитих не збиралися зупинятися й поміж тим, щоб грати на захист, бігали в атаки й створювали небезпеку біля карного майданчика суперника.

Очевидно було, що одесити зовсім «посипались» у другому таймі, а створити бодай щось небезпечне їм все ніяк не вдавалося.

На 63 хвилині четвертого «круглого» у ворота опонента переправив наш Москалик після передачі Подолюка, а поруч із цим згадуємо й хороший момент виходу сам на сам Герина на 69, проте, кіпер «Хаджибея» парирував удар.

Здавалось би, що остаточну крапку покладено, та одесити спромоглися таки на гол престижу…правда, з допомогою Романчука, котрий сфолив, а рефері його не пробачив й призначив пенальті у наші ворота.

4:1, святкуємо надважливу перемогу й не розслабляємось, адже завтра вирішальний поєдинок проти команди «Нерубайськ»!

«Blago-Юність» – ФК «Хаджибей» 4:1 (2:0)

Голи: Подолюк 3’, Христонько 36’, Павлюк 47’(пен), Москалик 63’, Майдан 88’

Склад команди: Макогон (Семенів 67’) – Канюк – Романчук – Долотко (Височан 78’) – Турчанський – Подолюк – Лаврук – Герин (Третяк 74’) – Павлюк – Москалик (Кукурудз 65’) – Христонько.

ФК “Благо-Юність”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *