Квитки на матч “Ураган” – “ДЕ Трейдинг” вже у продажу!

ТОП Футзал

Підтримай “Ураган” у матчі проти “ДЕ Трейдингу”!

Найближчої п’ятниці, 1-го жовтня, народний футбольний клуб “Ураган” зіграє матч 5-го туру PARIMATCH Екстра-ліги проти клубу “ДЕ Трейдинг” з Миколаївки. Ця гра відбудеться у Манежі коледжу фізичного виховання та розпочнеться о 16:00.

Вартість одноразової перепустки на гру складає 50 грн (сектори A, B, C, Е, F, G) та 65 грн (сектори D, J, L). Придбати квитки на матч можна онлайн на сайті ESPORT.IN.UA та з понеділка, 27-го вересня, у фан-шопі НФК “Ураган” за адресою вул. Грушевського, 17 з 10:00 до 19:00.

УВАГА! Згідно оновленого медичного протоколу допуск глядачів на трибуни Манежу Коледжу фізичного виховання складає 50%. У зв’язку з карантинними обмеженнями та задля уникнення скупчення людей квитки у день матчу у Манежі КФВ реалізовуватись НЕ БУДУТЬ! Тож просимо подбати про перепустки на гру улюбленої команди заздалегідь. Нагадуємо, що наразі діють карантинні обмеження, тож наявність засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції під час перегляду матчу ОБОВ’ЯЗКОВА!

ВАЖЛИВО! Вхід для учасників АТО та людей з інвалідністю на домашні матчі “Урагану” за пред’явлення відповідного посвідчення вільний. Кількість пільгових квитків – ОБМЕЖЕНА! На час карантину вхід для вболівальників віком до 18 років і старше 60-ти років можливий лише за наявності квитка, адже діє правило – 1 квиток на 1 особу. Відвідування матчу з неповнолітніми дітьми БЕЗ КВИТКА – ЗАБОРОНЕНО! Ми закликаємо людей з групи ризику (віком 60-ть років та старші), а також осіб, яким не виповнилось 18-ть років, відповідально ставитись до власного здоров’я та утриматись від відвідин масових заходів і переглянути матч онлайн.

Приходь підтримати НФК “Ураган” на трибунах – нам потрібна твоя підтримка!

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *