У Львові відбувся Кубок України з таеквон-до

Бойові мистецтва Інші ТОП

З 24 по 26 вересня у Львові відбувся кубок України серед дорослих та Всеукраїнські змагання серед юніорів, юнаків і дітей з Таеквон-До.

В даних заходах взяли участь 941 учасник, 50 клубів з 18 областей України. Івано-Франківщина традиційно була представлена чисельною делегацією у кількості понад 150 спортсменів, тренерів і суддів.

У кубку України серед дорослих переможцями стали, Діана Шкварок – 62 кг.і формальні вправи ІІ дан, Анастасія Авраменко – 50 кг., Руслан Демчишин – 85 кг., Нестор Фоя – 70 кг., також у командних спарингах серед жінок і чоловіків наші були кращими.

У Всеукраїнських змаганнях франківчани здобули 38 золотих, 28 срібних і 40 бронзових медалей. Варто зазначити, що серед юніорів і юнаків наші збірні перемогли у всіх командних спарингах і стали переможцями у командних формальних вправах.

В загальнокомандному заліку ІФ ДЮСШ №1 обласної ради здобула перше місце і очолила рейтингову таблицю у кубку України і всеукраїнських змаганнях.

Дані змагання були третім і завершальним етапом відбору у національну збірну команду України, яка в листопаді візьме участь у 35-у чемпіонаті Європи серед дорослих і юніорів, а до складу збірної потрапили 13 франківчан.

Департамент молодіжної політики та спорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *