«Зоря» – «Рома»: чи вдасться луганчанам виграти?

Інші

Чи вдасться сьогодні о 19:45 луганській команді виступити з властивим їй характером і не програти з великим рахунком?

«Зоря» досить гідно грала раніше проти грандів європейського футболу і в протистоянні з «Ромою» постарається не допустити розгрому, прогнозують експерти порталу Vse-pro-sport.com.ua.

«Зоря» Віктора Скрипника в таблиці української Прем’єр-ліги стала підбиратися впритул до лідерів чемпіонату. У двох минулих турах луганський колектив здобув дві перемоги із загальним рахунком 7:0 і продемонстрував відмінний футбол. Як підсумок – 17 балів після дев’яти ігор, п’ятий рядок у загальному заліку і відставання від лідера на вісім очок.

У Лізі Конференцій «Зоря» стартувала з виїзної поразки від «Буде – Глімт» (1:3). Гості намагалися відповідати на рівних, пробили 11 разів по воротах супротивника, але підвела реалізація.

«Рома» Жозе Моуріньо стала зазнавати труднощів у Серії А і двічі програла в трьох минулих поєдинках. Поразка від «Верони» (2:3) показало, що «вовки» мають прорахунки в обороні, а римське дербі з «Лаціо» (2:3) лише підтвердило ці припущення. Як підсумок – 12 очок після шести турів і четверта строчка.

Дебют в Лізі Конференцій для римлян став успішним. На «Олімпіко» був знищений софійський ЦСКА (5:1). Італійський клуб мав повну перевагу над суперником.

«Зоря» рідко виступає в єврокубках, але матчі проти європейських грандів завжди проходили в напруженій боротьбі, де луганчани практично не поступалися суперникам. Є припущення, що хороша форма команди допоможе провести гідно зустріч проти римського клубу.

«Рома» стала втрачати позиції в Серії А і може застосувати велику ротацію в складі на гру Ліги Конференцій. «Вовки» мали складний матч проти «Лаціо», який, до того ж, не приніс позитивного результату, і приїдуть в Україну не в найкращому настрої.

«Зоря» наколотила сім м’ячів у двох минулих турах і добре використовує свої моменти біля воріт супротивника. «Рома», звичайно, не може зрівнятися з попередніми суперниками луганчан, але і «вовки» показали в трьох останніх матчах Серії А, що мають слабкі місця в оборонних рубежах.

Отож, з невеликими перевагами фаворитом поєдинку букмекери вважають римлян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *