Ураган – ДЕ Трейдинг. Анонс матчу

Футзал

У п’ятницю, 1-го жовтня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 5-го туру Parimatch Екстра-ліги проти “ДЕ Трейдинга” з Миколаївки. Матч відбудеться на майданчику Манежу КФВ і розпочнеться о 16:00.

Після двотижневої паузи, пов’язаної з матчами збірної України у Румунії, відновлюються поєдинки Parimatch Екстра-ліги. 5-й тур змагань в Івано-Франківську відкриють “Ураган” та “ДЕ Трейдинг” з Миколаївки. Старт сезону для “трейдерів” виявився зовсім невдалим, адже клуб з Донеччини у чотирьох зіграних матчах поки не здобував залікових пунктів і наразі перебуває на останньому рядку турнірної таблиці. Натомість “дракони” ділять першу-другу позиції разом зі столичним “ХІТом”.

Попри невдалий старт, “ДЕ Трейдинг” представляє собою досвідчену команду з добротним підбором виконавців. За досвід у складі “трейдерів” відповідають Дмитро Калуков (“Продексім”, “Шахтар”, “Титан-Зоря”), Іван Гурко (“Кариднал-Рівне”) та ексураганівець Микита Шпигар. Разом з тим “ДЕ Трейдинг” провів плідну трансферну кампанію, тож влітку ряди команди поповнили Олександр Кравець (“Жальгіріс” Литва), Віталій Дзюба (“ІнБев”), Віталій Катеринін (АФФК “Суми”), 

Квитки на матч можна придбати онлайн на сайті ESPORT.IN.UAУВАГА! Згідно оновленого медичного протоколу допуск глядачів на трибуни Манежу Коледжу фізичного виховання складає 50%. У зв’язку з карантинними обмеженнями та задля уникнення скупчення людей квитки у день матчу у Манежі КФВ реалізовуватись НЕ БУДУТЬ! Тож просимо подбати про перепустки на гру улюбленої команди заздалегідь. Нагадуємо, що наразі діють карантинні обмеження, тож наявність засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції під час перегляду матчу ОБОВ’ЯЗКОВА!

“Ураган” Івано-Франківськ – “ДЕ Трейдинг” Миколаївка
1 жовтня. Parimatch Екстра-ліга, 5 тур. м. Івано-Франківськ, Манеж КФВ – 16:00.
Арбітри: Леонід Жиронкін, Максим Кравченко (обидва – Київ), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *