Ураган – ДЕ Трейдинг – 3:2. Огляд

ТОП Футзал

До звітного матчу “дракони” підійшли з кадровими втратами – з різних причин поза заявкою опинились Володимир Кардаш, Михайло Грицина, Роман Кордоба та Ілля Терентьєв.

Розпочався поєдинок з двох гострих випадів від франківців. Микола Грицина пробив повз рамку воріт, а за кілька секунд теж саме зробив і Фаренюк, опинившись віч-на-віч з голкіпером. “Дракони” продовжували тиснути на ворота “трейдерів” і незабаром кількість нагод переросла у якість. З пострілом Масевича впорався Кравець, то першим на добиванні опинився Микола Грицина – 1:0.  Далі Швед, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, не зміг переграти останнього. Команда Олександра Хурсова відповіла не менш гостро – Микола Грицина врятував ворота після розіграшу вільного у вкионанні Калукова, а удар Скубченка потягнув Колток. На 14-ій хвилині господарі подвоїли перевагу – гол-близнюк першого м’яча виконав Абакшин, встигнувши на добиванні після пострілу Шведа. До завершення тайму команди обмінялись небезпечними нагодами, де на перший план вийшли голкіпери. Кравець впорався з ударами Шведа та Шеремети, а Колток відповів тим же у ближньому бою проти Калукова.

Друга половина зустрічі розпочалась з атак господарів. Масевич пробив над воротам, а Микола Грицина, хитнувши захисника, влучив у стійку. З кожної хвилиною “дракони” збільшували оберти – Коваль з вигідної позиції стріляє” повз, з ударом Фаренюка впорався Кравець. А от відповідь від “ДЕ Трейдинга” видалась не лише результативною, а й шокуючою для вболівальників на трибунах Манежу КФВ. Протягом 11-ти (!) секунд гості відзначились двічі зусиллями Скубченка та Катериніна – 2:2. Дуже швидко “дракони” оговтались від нокдауну, та у вирішальний момент Шведа та Фаренюка підвела влучність, Коваль та Абакшин пробили у руки голкіперу. На 36-ій хвилині Микола Грицина таки змусив капітулювати Кравця і шаленіти трибуни – 3:2! Майже одразу Щербак отримав супершанс знову відновити паритет, та його удар прийняла на себе стійка. Трохи більш ніж за хвилину до завершення матчу “ДЕ Трейдинг” перейшов на гру з п’ятим польовим, та це не принесло дивідендів гостям – 3:2, “Ураган” здобуває другу пепремогу поспіль.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка) – 3:2
Голи:
 Мик. Грицина (8, 36), Абакшин (14) – Скубченко (27), Катеринін (27)
«Ураган»: Колток (в) (к) – Радевич, Мик. Грицина, Масевич, Фаренюк – Швед, Шерермета, Коваль, Абакшин – Завертаний, Онуфрак, Ткачук – Левандівський (в), Гуйван (в). Головний тренер: Максим Павленко.
«ДЕ Трейдинг»: Кравець (в) – Шпигар, Катеринін, Калуков (к), Щербак – Дзюба, Виставний, Мозговий, Сагайдачний – Скубченко, Аніскін, Вацюк – Гурко (в). Головний тренер: Олександр Хурсов.
Попередження: Шпигар (20)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *