“Говерла” обмінялась перемогами зі “Старим Луцьком”

Баскетбол ТОП

В першому матчі перемога була за “лицарями”.

Стартова десятихвилинка ознаменувалася великою кількістю помилок. Суперники мало влучали і втрачали мяч у невимушених ситуаціях. По 4 очки своїм командам принесли Федчук та Аврахов. Трішки пожвавішали події на майданчику ближче до завершення чверті. Влучні «трьохи» Коцька та Зайця, здавалось би, дадуть можливість господарям виграти стартову десятихвилинку, втім іншої думки був Музиченко: його 5 очок принесли перевагу команді з Прикарпаття 12-13.

В другій чверті суперники заграли трішки активніше, однак браку все ще вистачало. В складі господарів добре виглядав Коровяков: Євген забив у фірмовому проході та не схибив дальню спробу. «Говерлу» за собою повів Лесик. Бігмен гостей влучав з під кільця. Перед великою перервою все ще зберігалася мінімальна перевага команди з Івано-Франківська – 27:28.

Третя чверть стала вирішальною у підсумковому успіху господарів. Команда Володимира Журжія протягом десяти хвилин зуміла набрати 26 очок. При цьому, відзначаємо як розігрався Унгурян. Десятий номер волинян влучав з різних дистанцій та ще й непогано виглядав у захисті. Остаточний рахунок чверті встановив Коровяков – 53:38.

Старт останньої чверті не віщував проблем для лучан, однак згодом вони таки змусили вболівальників трішки захвилюватися. Шість очок поспіль від Мацьківа та влучні дії його партнерів скоротили відставання гостей всього до 2 очок. Гравцям «Старого Луцька» вдалось зібратися і вони зуміли довести поєдинок до перемоги з рахунком 65-60. Відзначаємо Владислав Унгуряна, в активі якого 17 очок, 8 підбирань та 6 асистів.

В другій грі сильнішими виявились вже “ведмеді”.

Зі стартових хвилин матчу ініціативою володіли господарі: Унгурян заробив 7 очок поспіль, а Юрченко відзначився «ендваном». Проблеми у нашої команди почали виникати у другій половині чверті. Гості влучили декілька «трьох» та ще й встигали забирати підбирання під щитом, втілюючи це у набрані очки. Результат стартової чверті 18-22.

Друга чверть розпочалася з рівної боротьби, суперники відповідали атакою на атаку. Після дальнього влучання Аврахова та «ендвану» Тимофійчука підопічні Ісакова втекли у відрив. Їх гандикап з часом зріс до 14 очок. Лучани дещо активізувалися і зуміли скоротити відставання: ефективний «базер» Унгуряна встановив рахунок на позначці 32.40.

Після великої перерви Унгурян, Коцько та Заєць скоротили відставання «Старого Луцька» всього до 2 очок, однак гості оговталися і зуміли відновити статус кво. Вдалі дії в атаці дозволили команді Євгенія Ісакова збільшити перевагу в рахунку: Калашніков асистував одноклубникам, а Кошовець забирав підбирання та влучав 47-56.

Остання десятихвилинка у господарів не вдалася. Протягом чверті лучани зуміли заробити лише 7 очок. Команда з Івано-Франківська продовжувала збільшувати свою перевагу і здобула перемогу з рахунком 54-76. Кращим за результативністю у складі господарів став Унгурян (18 очок), а у “Говерли” – Денис Кошовець (19 очок).

Джерело: оф. сайт БК “Старий Луцьк-Університет”, статистика – сайт ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *