“Легіон” – чемпіон області серед ветеранів 40+

Футбол

На вихідних визначився новий чемпіон області серед ветеранів.

Осінь, як пора року, для багатьох вболівальників футболу, асоціюється із ветеранськими змаганнями. 2 жовтня фінішували обласні змагання з футболу серед ветеранів 1981 року народження (вікова категорія 40+).

У чемпіонаті взяли участь 5 команд: Збірна м. Долини, ФК “Калуш”, МФК “Богородчани”, “Опілля” (Рогатин) та “Легіон” (Майдан), які за двоколовою системою і розіграли цьогорічні нагороди.

Незалежно від результатів останнього туру перше місце достроково виборола команда ветеранів “Легіон” (Майдан). “Срібло” та “бронзу” 30 вересня розіграли ФК “Калуш” і збірна м. Долини.

Результати поєдинків 10-го туру:

30 вересня (четвер)

ФК “Калуш” – Збірна м. Долини – 1:4

2 жовтня (субота)

“Легіон” (Майдан) – “Опілля” (Рогатин) – 0:1

Підсумкова турнірна таблиця:

МКомандаІВНПР/МО
1“Легіон” (Майдан)860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК “Калуш”84049-1112
4МФК “Богородчани”830520-169
5“Опілля” (Рогатин)83056-189

Після гри команд “Легіон” – “Опілля” пройшла урочиста церемонія нагородження чемпіона змагань. Перший заступник голови Івано-Франківської обласної асоціації футболу Тарас Клим та голова Комітету ветеранів ІФАФ Василь Луцький вручили грамоту за участь у чемпіонаті ветеранам рогатинського “Опілля, а переможцям ветеранам команди “Легіон” (Майдан) – Кубок, грамоту і медалі “золотого” ґатунку.

Підводячи підсумки чемпіонату насамперед слід зазначити, що ветерани найбільше враження справили своєю грою – повною самовіддачею, азартом, волею до перемоги. Саме тій самовідданості, наполегливості, спортивному азарту і мають вчитися в них наші футболісти-юнаки. А ще – на футбольному полі панувала добра, щира, жартівлива атмосфера, старалися ветерани грати без зайвого “фанатизму”, хоч, відомо, що футбол – гра жорстка і контактна, і без травм не обходиться.

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *