“Ураган” оголошує акредитацію на матчі Ліги чемпіонів

Футзал

До уваги представників медіа!

Пресслужба Народного футбольного клубу “Ураган” розпочинає процедуру акредитації представників ЗМІ, зацікавлених у висвітлені матчів Ліги чемпіонів УЄФА з футзалу, які відбудуться з 28 по 31 жовтня в Івано-Франківську.

Для отримання акредитації заповніть, будь ласка, форму https://forms.gle/PbQQBUcM12SDwWw6A.

УВАГА! У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість акредитованих осіб обмежена. Акредитації приймаються у розрахунку один ЗМІ – два представники:
– газети, журнали, радіо, інтернет-видання: 1 журналіст + 1 фотокореспондент;
– телебачення: 1 журналіст + 1 оператор.

Протягом 24-х годин після закінчення матчу акредитований представник ЗМІ зобов’язується надати на електронну адресу andriymoklyak1993@gmail.com лінк на матеріали про матчі Ліги чемпіонів (звіт про матч, фотозвіт, відеосюжет тощо).

Акредитація представників ЗМІ триватиме до 12:00 12-го жовтня. Після цього терміну представники ЗМІ будуть повідомлені про результати акредитації. У разі виникнення додаткових питань телефонуйте: 097 249 91 23 (Андрій, пресаташе НФК Ураган).

УВАГА! Народний футбольний клуб “Ураган” залишає за собою право відкликати акредитацію у ЗМІ у разі порушення ним громадського порядку чи карантинних вимог під час матчу, або у випадку розповсюдження недостовірної та неправдивої інформації про діяльність команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *