Друга ліга. “Карпати” – “Епіцентр” – 0:1

Футбол

Прикра домашня поразка.   

Галичани дуже добре підготувалися до «Епіцентру», що й показав початок матчу. Після стартової руханки, господарі перейшли до атак, зокрема завдяки максимально гострому варіанту стартового складу. Креативні Бей і Береза мали повністю закривати фланги, Мордас, Фелікс та Скотто за підтримки Гілмара та Лебедя були відряджені вперед.

Якісна підготовка та активність на правому фланзі дозволила галичанам створити кілька хороших моментів, але реалізувати їх не вдалося. Підопічні Карлоса Інарехоса потужно пресингували та давили «Епіцентр», однак суперник надійно тримався за рахунок свого досвіду та надзвичайно габаритній обороні, яка загалом добре справлялася з обов’язками і стримувала атакувальні пориви «Карпат».

Відбивши штурм, гості змогли перейти центр поля і створювати свої моменти. Один з таких завершився гострим прострілом уздовж лінії воріт. Гравець гостей у непростій ситуації зміг пробити, але Зеленський якимось дивом примудрився скластися і зупинити м’яча на лінії воріт. Гра продовжилася, але за мить арбітр призначив пенальті – на його думку Бей сфолив у боротьбі. До м’яча підійшов капітан команди Руслан Івашко, але Зеленський втримався на ногах до самого удару і зумів парирувати удар. Таким чином, кіпер «Карпат» відбив уже третій удар з «точки» в сезоні – до цього він виграв свої дуелі в гравців «Мункача» та «Чернігова».

По перерві гра й надалі трималася на рівних – карпатівців врятувала штанга, а дунаївців воротар, який упіймав м’яча після удару Фелікса. Але «Епіцентр» зміг забити. Навіс зі штрафного став для галичан фатальним – дебелий центрбек гостей Захарченко зумів переправити круглого у ворота, скориставшись метушнею у карній зоні.

Попри поразку, не можна не відзначити очевидний ігровий прогрес галичан. Карлос Інарехос продовжує працювати з командою над тактичними моментами та зміною ментальності. За такої роботи результати обов’язково прийдуть.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *