“Франківськ-Прикарпаття” двічі поступилися “Прометею”

Баскетбол ТОП

Жіночий баскетбольний клуб “Франківськ-Прикарпаття” зазнав двох поразок від чемпіонок України, команди “Прометей” зі селища Слобожанське Дніпропетровської області. Матчі провели в межах жіночої Суперліги України з баскетболу.

30 жовтня прикарпатські спортсменки поступилися суперницям із загальним рахунком 94:60. Команда “Франківськ-Прикарпаття” програла “Прометею” усі чотири чверті зустрічі.

Баскетболістки клубу "Франківськ-Прикарпаття" двічі поступилися команді "Прометей"Facebook/БК “Франківськ-Прикарпаття”

“Загалом наші дівчата проявляли свою майстерність на майданчику. Дівчата з Франківська — молодці, билися. Щось не вдавалося — там низький відсоток влучань. Щось пов‘язане з нашою якістю захисту, а щось, напевно, із хвилюванням дівчат” — каже тренер баскетбольного клубу “Прометей” Кирило Большаков.

“Прометей” у цьому та минулому сезонах не зазнав жодної поразки. Команда зіграла 38 матчів — усі виграла. 31 жовтня команда зі селища Слобожанське перемогла “Франківськ-Прикарпаття” з рахунком 76:59. Франківки були сильнішими тільки в останній чверті.Баскетболістки клубу "Франківськ-Прикарпаття" двічі поступилися команді "Прометей"Facebook/БК “Франківськ-Прикарпаття”

Головний тренер клубу “Франківськ-Прикарпаття” Юрій Процюк у коментарі Суспільному розповів, що грою команди задоволений. Бо, за його словами, “Франківськ-Прикарпаття” найменше зі всіх команд України поступився “Прометею”.

“Так, як сьогодні дівчата грали, то заслужили похвалу, тому що старалися. І я вважаю, що ми на рівні зіграли сьогодні з “Прометеєм”, за який грає олімпійська чемпіонка Аткінс, грає Бабич, яка успішно виступила на чемпіонаті Європи. Команда укомплектована 10-12 гравцями. Ми не маємо стільки гравців в ротації. Я думаю, нам зараз треба попрацювати над тим, щоб знайти одного або двох гравців, доукомплектуватися перед іграми з “Київ-Баскетом” та “Інтерхімом”.Баскетболістки клубу "Франківськ-Прикарпаття" двічі поступилися команді "Прометей"Facebook/БК “Франківськ-Прикарпаття”

Головний тренер клубу “Франківськ-Прикарпаття” Юрій Процюк

Наступні матчі баскетболістки зіграють в Івано-Франківську 20 і 21 листопада проти команди “Київ-Баскет”.

“Легко не буде, тому що за “Київ-Баскет” грають три американки, досить сильні. Наша сила — в командному дусі. Так, сьогодні дівчата вийшли заряджені. І якщо ми всі ігри будемо грати як сьогоднішню, то я розумію, що результат прийде до нас”, — розповів Юрій Процюк.

Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *