Франківчанки відібрали очки в київського “Динамо”

Футбол

Підкреслюючи заголовок додамо, що в разі перемоги киянки очолили б групу. Але в крайній домашній грі цього чемпіонату команда Івана Олійника приємно нас здивувала.

На чергове протистояння прикарпаток вивела сьогоднішня іменинниця та ветеран вітчизняного футболу Христина Ботюк, що не могло не додавати мотивації.

Не дивно, що фаворитки зустрічі забили першими і доволі швидко. На 14-ій хвилині Аріана Гуцалюк виконувала навіс з правого флангу, але м’яч скорегував задум гравчині і за дивною траєкторією просто перелетів голкіперку Анастасію Василишин. Чи не ключовим моментом гри стало те, що франківчанки зуміли змінити рахунок на табло ще у першому таймі. За дві хвилини до свистка на перерву змусила радіти партнерок по команді Романія Карабінович, яка забивала “Динамо” й у гостях.

На другу частину гри наставники вирішили не вносити корективів у вигляді замін. Однак чим далі, тим учасницям процесу ставало все важче вести боротьбу із в’язким газоном. В кінцівці матчу більше моментів мали гості і відразу декілька їх корнерів завершувались гостротою. Підсумкові 1:1 – здобуток для одних і втрата для інших.

Перед зимовою перервою наші футболістки ще зіграють на виїзді з лідером змагань рівненським “Вересом”, а в гості до підопічних Володимира П’ятенка завітає “Ятрань”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *