Наші профі. ПФЛ: прогнозовані перемоги лідерів

Футбол

Огляд виступів прикарпатських професіоналів у Першій та Другій лігах ПФЛ.

ПЕРША ЛІГА17 ТУР

“Нива” Тернопіль – “Кривбас” Кривий Ріг – 1:2
Сергій Жупанський (Н) 
залишився на лаві для запасних. Роман Дебелко (К) увійшов у гру на 59-ій хвилині і на 62-ій хвилині отримав попередження.

Криворізький “Кривбас” й надалі штампує перемоги у Першій лізі. Цього разу під гарячу руку Дебелка і Ко потрапила тернопільська “Нива” – 2:1. Нападник “Кривбасу” увійшов у гру в середині другого тайму, тоді як голкіпер “Ниви” Віталій Жупанський традиційно залишився на лаві для запасних. За підсумком туру “Кривбас” продовжує гонитву за лідером чемпіонату “Металістом”, зберігши відставання у сім залікових пунктів.

“Гірник-Спорт” Горішні Плавні – “Полісся” Житомир – 1:0
Богдан Оринчак (П) залишився на лаві для запасних

Круте піке житомирського “Полісся” триває – на вихідних житомиряни мінімально поступились “Гірнику-Спорт” (0:1). Нападник полісян Богдан Оринчак втретє поспіль спостерігав за грою з лави для запасних. Після 17-го туру “Полісся” опустилось у зону плей-аут, окупувавши дванадцяту позицію чемпіонату.

ФК “Ужгород” – “Металіст” Харків – 0:2
Віталій Федорів (М) відіграв весь матч. 

“Металіст” продовжує впевнено лідирувати у Першій лізі. На вихідних харків’яни в гостях розібрались з ФК “Ужгород” – 2:0. Захисник “металістів” Віталій Федорів традиційно провів на полі всі 90 хвилин.

“Альянс” Липова Долина – “Оболонь” Київ– 3:2
Олександр Лучик (А) не потрапив до заявки на матч.

Тримає переможну марку і “Альянс” з Липової Долини. У рамках 17-го туру “альянсівці” зняли скальп зі столичної “Оболоні” – 3:2. Півзахисник тріумфаторів Олександр Лучик не потрапив до заявки на матч. “Альянс” за підсумком ігрових вихідних йде на четвертій сходинці.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА А. 17 ТУР

“Епіцентр” Дунаївці – “Лівий берег” Київ – 3:1
Володимир Сениця (Е) відіграв весь матч і на 70-ій хвилині отримав попередження.

Сенсацію на вихідних видав “Епіцентр” з Дунаївців – “будівельники” вдома зуміли обіграти столичний “Лівий берег” (3:1). Захисник переможців Володимир Сениця зіграв весь поєдинок. Тим часом, “Епіцентр” продовжує гонитву за лідерами, посідаючи четверту позицію групи А.

МСК “Дніпро” Черкаси – “Діназ” Вишгород – 1:2

Черкаський “Дніпро” під керівництвом Тарас Ільницького перервав свою двоматчеву переможну серію, вдома програвши вишгородському “Діназу” – 1:2. “Дніпряни” після 17-го туру втратили дві позиції і зараз розташувались на дванадцятій сходинці.

“Рубікон” Київ – “Карпати” Львів – 0:5
Владислав Приймак (К) відіграв весь матч. Остап Вульчин (К) не потрапив до заявки на матч.

Гольовий фурор у столиці влаштували футболісти львівських “Карпат” – команда Андрія Тлумака не помітила місцевий “Рубікон” (5:0). У складі “зелено-білих” Владислав Приймак зіграв весь матч, тоді як Остап Вульчин знову залишився поза заявкою. Завдяки цьому тріумфу “Карпати” зрівнялись за очками з лідером “Лівим берегом” і випередили останніх за додатковими показниками.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА Б. 17 ТУР

“Енергія” Нова Каховка – “Таврія” Мар’янівка – 0:2
Олександр Нестерук (Е) відіграв весь матч.

Новокаховська “Енергія” поступилась у дербі Херсонщини, вдома програвши земялкам з “Таврії” – 0:2. Захисник “енергетиків” Олександр Нестерук відіграв всі 90 хвилин. Новакаховці наразі йдуть на тринадцятій позиції групи Б Другої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *