Екстра-ліга. 11 тур. “Ураган” – “Сокіл” – 2:3

Футзал

“Дракони” вдома поступились “соколятам”.

З перших хвилин більш активно заграли гості – після ударів Токаря у гру вступив Левандівський, а постріл Бабака прийняла на себе стійка. Втім, на 5-ій хвилині “соколята” таки досягли свого. Токар скористався незлагодженістю дій “драконів” у центрі майданчика – 0:1. Господарі відповіли дальнім пострілом від Кордоби, який потягнув Бабенко. Далі непогані нагоди для взяття воріт змарнували Швед та Микола Грицина, знову змусивши вступити у гру голкіпера “соколят”. Під завісу першого тайму гості мали непоганий шанс вийти вперед, та зовсім іншої думки був Левандівський, який виграв свою ближню дуель проти Подлюка.

“Ураганним” видався старт другої половини гри. 52 (!) секунди знадобилось франківцям, щоб зрівняти рахунок. Швед, обігравшись з Абакшином, пробив точно в ціль – 1:1. Згодом триходівку Онуфрак-Масевич-Михайло Грицина влучним ударом завершив останній – 2:1! На 26-ій хвилині “Сокіл” відновив статус-кво. Сохорук з гострого кута змусив капітулювати голкіпера “драконів” – 2:2. Після пропущеного м’яча двічі на вістрі атаки опинявся Фаренюк, та двічі не зміг переграти Бабенка. Фатальною для франківців стала 28 хвилина поєдинку. Микола Грицина зрізав “круглого” у власні ворота – 2:3. Пропущений м’яч став каталізатором активних дій “драконів”. Та що Миколі Грицині, що Ковалю бракувало влучності, а Абакшин влучив у стійку. Супершанс зрівняти рахунок втратив Фаренюк, що під час розіграшу “п’ятого” з кількох метрів пробив над воротами. В підсумку, 2:3 – “Ураган” отримує “холодний душ” від “Сокола” і готується до наступного матчу проти столичного “ХІТа”.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Сокіл” Хмельницький – 2:3 (0:1)
Голи:
 Швед (21), Мих. Грицина (23) – Токар (5), Сохорук (26), Мик. Грицина (28, аг)
“Ураган”: Левандівський (Колток, 28) –  Радевич,  Кордоба,  Фаренюк, Мик. Грицина – Швед, Шеремета, Абакшин, Коваль, Мих. Грицина, Завертаний, Онуфрак, Масевич. Головний тренер: Максим Павленко.
“Сокіл”: Бабенко – Сохорук, Первєєв, Гуцуляк, Токар – Бабак, Данилюк, Боднар, Абзалов – Стрельцов, Донець, Татумірак, Орган – Чайка (в). Головний тренер: Роман Ковальчик.
Попередження: Гуцуляк (28)

Відеоогляд матчу:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *