Parimatch Екстра-ліга. 12 тур. “ХІТ” – “Ураган” – 3:5

Футзал

“Дракони” святкували перемогу над “ХІТом” + ВІДЕО

Звітний поєдинок активніше розпочали гості, які раз за разом загрожували воротам Сухова зусиллями Фаренюка, Коваля та Радевича. Все ж домогтися свого “драконам” вдалось на 8-ій хвилині зустрічі, коли Абакшин завершив “домашню заготовку” після розіграшу кутового – 0:1. “ХІТ” відповів пострілом впритул від Школьного і лише дивосейв Колтка допоміг “драконам” уникнути неприємностей. Подвоїли рахунок гості на 16-ій хвилині. Швед промчав пів майданчика і, залишивши поза грою Літвінова та Боргуна, віддав на вільного Абакшина, що потужно пробив у ближню дев’ятку – 0:2. До кінця тайму гостям вдалось відзначитись втретє. Щоправда, Фаренюк зрізав “круглого” у власні ворота і скоротив відставання киян до мінімуму – 1:2.

Розпочався другий тайм з удару Фаренюка, який знову змусив вступити у гру Сухова. Кияни відповіли небезпечними атаками у виконанні Лебедя та Боргуна, після яких врятував голкіпер, та Школьного, який з кількох метрів не зумів влучити у порожній кут воріт.  На 30-ій хвилині Фаренюк реалізував вихід віч-на-віч з Суховим і збільшив “драконів” у рахунку – 1:3. Далі – більше. Абакшин оформив хет-трик, відгукнувшись на передачу Коваля – 1:4. Майже одразу тренерський штаб “ХІТа” перейшов на гру з “п’ятим” польовим, а воротарську футболку одягнув Педяш. На 34-ій хвилині ця тактика принесла свої плоди. Протягом кільканадцяти секунд Журба та Педяш повернули інтригу у зустрічі – 3:4. Все ж останнє слово у матчі було за гостями – триходівка Колток-Фаренюк-Кордоба завершилась точним ударом останнього. 3:5, “Ураган” перемагає в Києві і готується до домашнього поєдинку проти львівської “Енергії”.

“ХІТ” Київ – “Ураган” Івано-Франківськ – 3:5 (1:2)
Голи
: Фаренюк (18, аг), Журба (34), Педяш (34) – Абакшин (8, 16, 32), Фаренюк (30), Кордоба (38).
“ХІТ”: Сухов – Лебідь, Чернявський, Журба, Педяш – Літвінов, Школьний, Поночовний, Кібиш, Боргун, Ліфер – Сіріцький (в). Головний тренер: Олег Лук’яненко.
“Ураган”: Колток (в) – Мик. Грицина, Кордоба, Радевич, Фаренюк – Мих. Грицина, Коваль, Швед, Абакшин, Шеремета, Завертаний – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Боргун  (14), Журба (19), Літвінов (29), Чернявський (33) – Абакшин (14), Коваль (33).

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *