Іван ДАНИЛИШИН: “На майданчику точилась боротьба з обох боків”

Пряма мова ТОП Футзал

оловний тренер юнацького складу “Ураган” U-17 Іван Данилишин поділився враженнями від матчів 3-го туру Юнацької Екстра-ліги проти ДЮСШ Валки.

– Іване Васильовичу, оцініть, будь ласка, першу гру проти ДЮСШ Валки.
– Перша гра нам, можна сказати, вдалася. Адже ми вийшли з перших хвилин, взяли ініціативу під свій контроль, забили швидкі голи і змарнували ще кілька гольових нагод. Наразі майстерність ще підводить гравців і над цим елементом будемо працювати в подальшому.

– Недільний матч пройшов за дещо іншим сценарієм.
– У другому поєдинку команда недооцінила суперника. Незрозуміло чому, але хлопці по-іншому діяли на майданчику. Як такої гри не було, на майданчику точилась боротьба з обох боків. ДЮСШ Валки – це команда з великого футболу, гравці команди більше “кусалися”, мали більше бажання до перемоги. В другій грі дії “Урагану” мені зовсім не сподобалась. В цілому, молодці, що вистояли, у потрібний момент реалізували свої нагоди. Звісно, будемо розбирати цю гру і, думаю, що після цих матчів хлопці зроблять правильні висновки та будуть рухатись у правильному напрямку 

– У другому матчі “Ураган” володів ініціативою, але довший час не вдавалось забити. Чи впливав цей факт на гру команди?
– Звісно, це впливало на нервозність команди. В деяких епізодах потрібно було діяти більш холоднокровно, віддавати передачі, приймати рішення зі “світлою головою”. Знову ж таки, повторюсь, гра продемонструвала майстерність наших гравців на даний час, адже в нас були стовідсоткові нагоди, які потрібно реалізовувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *