“Ураган” – “Енергія” – 3:3. Бойова нічия у Франківську

ТОП Футзал

“Ураган” та “Енергія” сильнішого не виявили.

Дебют “енергетичного” дербі залишився за “драконами”. На 3-й хвилині матчу Кордоба та Абакшин протягом 37 (!) секунд встановили 2:0 на користь господарів. Далі Микола Грицина з дальної відстані влучив у стійку. Втім, ближче до середини тайму львів’яни зуміли перехопити ініціативу. Спочатку Колток у карколомному стрибку впорався з пострілом Пелеха, а згодом ексураганівець Когут, обікравши Кордобу, пробив точно в ціль – 2:1. Після пропущеного м’яча Максим Павленко взяв хвилинну перерву. Настанови тренера струснули “драконів”, які знову загрожували воротам Войтовича – голкіпер діяв безпомилково після ударів від Шведа та Фаренюка. За іронією долі, коли гол був як ніколи близьким, пропустили… “дракони”. Непорозуміння в обороні завершилось автоголом від Михайла Грицини – 2:2. Як це не парадоксально, та на перерву лідерами пішли гості. Кузь майстерно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 2:3. Останнє слово у першому таймі було за господарями, та Войтович потягнув удар Радевича з нижньої “шістки”.

Після відпочинку “Ураган” продовжував загрожувати воротам львів’ян. Фаренюк з кількох метрів не зміг переправити “круглого” у рамку, Абакшин влучив у стійку, а Швед свою ближню дуель Войтовичу програв. На 24-ій хвилині Абакшин встиг на добивання після пострілу Шведа і змусив шаленіти трибуни Манежу КФВ – 3:3! Далі знову добряче довелось попрацювати голкіперу гостей, який впорався з випадами Радевича та Кордоби. Коли ж і голкіпер був безсилий на допомогу прийшла поперечка – Фаренюк після передачі Кордоби випробував на міць каркас воріт. На цьому дива Войтовича у рамці не завершились – на 33-ій хвилині він тричі (!) протягом атаки врятував свою команду від неприємностей. На останній хвилині матчу своєрідну “естафету” сейвів від свого колеги по амплуа прийняв Колток. Когут двічі вивалювався віч-на-віч з голкіпером і двічі переможцем з дуелі вийшов страж воріт господарів. У підсумку, 3:3 – бойова нічия в черговій серії “енергетичного” дербі українського футзалу.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Енергія” Львів – 3:3 (2:3)
Голи: 
Кордоба (3), Абакшин (3, 24) – Когут (9), Мих. Грицина (14, аг), Кузь (18)
“Ураган”: Колток (в) – Мик. Грицина, Радевич, Кордоба, Фаренюк – Коваль, Шеремета, Завертаний, Швед, Мих. Грицина, Масевич, Абакшин, Онуфрак – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
“Енергія”: Войтович (в) – Кузь (к), Марциняк, Пелех, Квасній – Струк, Легендзевич, Ковальчук, Гасюк, Ременець, Когут, Теряєв – Морикишка (в), Пітуля (в). Головний тренер: Валерій Легчанов.
Попередження: Швед (31) – Легендзевич (31), Пелех (31)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *