В Івано-Франківську стартує міжнародний турнір з боксу

Бокс ТОП

Цієї п`ятниці стартує другий турнір Ivano-Frankivsk Boxing Cup, присвячений пам`яті Ігоря Гайдамаки.

У престижних змаганнях на Західній Україні братимуть участь понад 300 спортсменів з 9 країн світу. Турнір стартує 17 грудня о 15:00 в манежі Коледжу фізичного виховання.

Організаторами змагань виступають Федерація боксу Івано-Франківська на чолі з Віталієм Меріновим та Андрієм Бочкуром, Федерація боксу Івано-Франківської області з Андрієм Савчуком та Федерація боксу України на чолі з Володимиром Продивусом. Турнір проходить за підтримки міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа та голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук.

«На мою думку, Ігор Іванович Гайдамака – це одна з найвидатніших постатей в історії українського боксу. Ми повинні пам`ятати про таких людей та розповідати про них новим поколінням. Змагання проводимо в Івано-Франківську, бо більшу частину свого життя Ігор Іванович прожив саме тут. Турнір проводимо для того, щоб підняти рівень майстерності наших молодих та дорослих боксерів. Зараз у зв`язку з пандемією проводиться не так багато змагань, а для хлопців бойова практика є завжди важливою. Ми хочемо вшанувати пам`ять Ігоря Івановича та зробити гарну справу», – відзначив президент Івано-Франківської обласної федерації боксу Андрій Савчук.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *