“Ураган-2-КФВ” прийматиме “Славуту” + LIVE

Футзал

У понеділок, 27-го грудня, франківський “Ураган-2-КФВ” вдома зіграє матч 7-го туру Першої ліги проти ФК “Славута”. Матч відбудеться на майданчику Манежу КФВ в Івано-Франківську і розпочнеться о 13:30.

Завершальний матч 2021-го року дублери “Урагану” зіграють на домашній арені проти ФК “Славута”. Після минулорічної четвертої сходинки Першої ліги славутяни в поточному сезоні ставлять собі завдання не лише вибороти медалі чемпіонату, а й підвищитись у класі. І це команді відомого прикарпатського фахівця, екснаставника “драконів” Івана Скіцка вдається сповна – після шести турів “Славута” посідає другу позицію нашої групи, програючи лідерам з “Урагану-2-КФВ” два залікові бали. Разом з тим, клуб з Хмельниччини продовжує боротьбу у Кубку України, де вже дістався стадії 1/8 фіналу. У рамках кваліфікаційної сітки славутяни залишили за бортом турніру “Галицьку здобу” зі Львова та запорізький “Запоріжпромгруп”, а в рамках 1/8 фіналу зіграють з аматорським колективом “Гепард” з Харкова. Тож мають непогані шанси вперше в історії пробитись до Фіналу восьми Кубка України.

Окрім наставника Івана Скіцка, честь “Славути” у поточному сезоні захищають кілька досвідчених виконавців. Зокрема, це ексураганівці Максим Мануйленко та Святослав Петросюк, а також Павло Концеба, в активі якого не один сезон в Екстра-лізі у складі столичного “Київ-НПУ”, житомирського “ІнБева” та рівненського “Кардинала-Рівне”.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган”. Початок прямого ефіру о 13:30.

“Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ – ФК “Славута” 
27 грудня
. Перша ліга, група “Захід”, 7 тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ – 13:30.
Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва – Львів), Т. Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: В. Фролов (Київ)

Пряма трансляція:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *