Ураган переміг на виїзді Кардинал

ТОП Футзал

Команда Олександра Бондаря відкрила рахунок у матчі, але потому чотири рази пропустила у власні ворота від чемпіонів України.

Господарі прекрасно розпочали гру. Вже на третій хвилині матчу Михайло Волянюк підхопив м’яча на власній половині майданчика, обіграв кількох опонентів і невідпорно пробив у дальній верхній кут – 1:0. Шістнадцятий гол бомбардира у чемпіонаті!

Втім, так само швидко господарі і пропустили. Артем Фаренюк зібрав навколо себе трьох суперників і зумів віддати передачу Роману Кордобі вже на порожні ворота – 1:1.

За нічийного рахунку підопічні Олександра Бондаря не реалізували декілька хороших нагод. А потім пропустили і вдруге. Максим Павленко взяв тайм-аут за дві з половиною секунди до сирени. Гості встигли розіграти м’яча і Сергій Коваль потужним ударом з лівого краю атаки забив рівнянам гол у роздягальню – 1:2.

Після перерви гості грали за рахунком. Рівняни ж продовжували відчувати проблеми з реалізацією. Зрештою, все завершилося ще двома м’ячами у ворота Іллі Бакінського.

“Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – “Ураган” Івано-Франківськ – 1:4 (1:2)
Голи: Волянюк (3) – Кордоба (6), Коваль (20), Фаренюк (29), Мик. Грицина (34)
“Кардинал-РС”: Бакінський (в) – Волянюк, Бондар, Скибчик, Горпинич – Новак, Панкратій, Малиновський, Кручок, Басич (к), Кравчук, Фетько, Рибіцький – Дяченко (в). Головний тренер: Олександр Бондар.
“Ураган”: Колток (к) (Кардаш, 39) – Фаренюк, Масевич, Мик. Грицина, Кордоба – Онуфрак, Завертаний, Коваль, Швед, Шеремета, Абакшин – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Кордоба (17), Шеремета (40).

Кардинал-Рівнестандарт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *