ДЕ Трейдинг – Ураган. Анонс та LIVE

Футзал

Новий Рік “дракони” розпочнуть у Сєвєродонецьку.

У неділю, 9-го січня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 14-го туру Parimatch Екстра-ліги проти “ДЕ Трейдингу” з Миколаївки. Матч відбудеться на майданчику Льодового Палацу спорту в Сєвєродонецьку і розпочнеться о 12:00.

Період свят успішно добіг до свого завершення, тож вже найближчої неділі до гри повертаються і чинні чемпіони України. Суперником “драконів” у першому матчі Нового Року буде “ДЕ Трейдинг” з Миколаївки. Якщо для гостей ця гра буде першою, то “трейдери” футзальний рік вже розпочали – 5-го січня команда Олександра Хурсова на домашньому паркеті поділила очки з львівською “Енергією” (1:1).Мирова у матчі проти львів’ян дозволила клубу з Миколаївки закріпитись на сьомій сходинці таблиці і зробити ще один впевнений крок до плей-офф чемпіонату. 

Ігровий стиль “ДЕ Трейдинга” визначають відомі в українському футзалі виконавці – Дмитро Калуков, Олександр Іванов та ексураганівець Микита Шпигар. Наприкінці жовтня донбасівці здивували футзальну спільноту двома бразильськими трансферами. Угоди з клубом підписали 26-річний бразилець Лінекер, за плечима якого виступи в чемпіонаті Іспанії, а останнім клубом гравця був угорський “Уйпешт”, а також 25-річний Жуніньо Бернардес, для якого “ДЕ Трейдинг” став першим клубом поза межею батьківщини.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 12:00.

“ДЕ Трейдинг” Миколаївка – “Ураган” Івано-Франківськ
9 січня. Parimatch Екстра-ліга, 14 тур. м. Сєвєродонецьк, Льодовий палац спорту – 12:00.
Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Олександр Макаренко (Радомишль), Артем Федоріщев (Луганська обл.) 
Хронометрист: Юлія Змієвська (Луганська обл.) 
Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків)
Делегат: Юрій Кравченко (Київ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *