Володимир БРИНЗАК: «Зараз найважливіше – доїхати до Пекіна»

Біатлон Зимові Олімпійські види ТОП

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розраховує, що на Олімпіаду до Китаю зможуть дістатися всі спортсмени.

«Найголовніше зараз доїхати до Пекіна, тому що кожен день коронавірус «косить» спортсменів на всіх змаганнях: на юніорських етапах, на кубку IBU, тут теж виявляють його – сьогодні ще й у болгарської дівчини виявили позитивний тест. Основне – зберегти команду здоровою. Також потрібно відібрати п’ятірку кращих, і, звичайно, вийти на той рівень, щоб можна було змагатися».

«До Олімпіади медалі не так важливі. Головне зараз зберегти людей, щоб вони все-таки крок за кроком рухалися вперед до свого кращого стану. Також потрібно розібратися зі змащенням, тому що незрозуміло ще як з ним було. Зараз будемо розмовляти зі спеціалістами, можливо через це трошки великий програш був, все-таки він був занадто великий, особливо в Джими».

«І те що я чув, дівчата казали, що лижі на спуску не працювали добре, не так їхали, як хотілось, а на підйом більш-менш. Тому зараз потрібно відпрацювати ці всі питання, ну і зібрати дівчат на ці два старти та рухатися в сторону Пекіна», – сказав Бринзак.

Олімпіада проходитиме з 4 по 20 лютого.

Український біатлон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *