Продексім – Ураган. Кубкова зустріч в Херсоні

Футзал

Перший матч кубкового двобою + LIVE.

У вівторок, 15-го лютого, франківський “Ураган” в гостях зіграє перший матч 1/8 фіналу Parimatch Кубка України проти херсонського “Продексіму”. Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу ХФСК в Херсоні і розпочнеться о 14:00.

Футзальний марафон для івано-франківського “Урагану” набирає обертів – протягом наступних двох тижнів команді доведеться провести одразу п’ять поєдинків. Перший з насиченого матчевого циклу вже зіграно минулої суботи. Тоді “дракони” на власному майданчику здолали столичний “ХІТ” (3:1). Далі на франківців очікують два протистояння з “Проедксімом” у рамках Кубку України, а також матчі чемпіонату проти “ДЕ Трейдингу” та “Viva Cup”.

Звітний матч мав відбутись ще в середині січня, та у зв’язку з підготовкою збірної України до Євро-2022 був перенесений на пізніший термін. У підсумку, було домовлено зіграти матчі 1/8 фіналу 15-го та 23-го лютого. Саме за підсумком цих двох протистоянь і буде визначено учасника Фіналу восьми турніру.

Наприкінці грудня суперники вже зустрічались між собою у рамках Parimatch Екстра-ліги. Тоді за заповнених франківських трибун “дракони” святкували впевнену перемогу з рахунком 4:1. Та у майбутніх матчах буде визначено володаря однієї з останніх путівок до фінального турніру, тож в обох команд мотивації буде хоч відбавляй. 

У зимовже міжсезоння “мельники” дещо оновили склад. Зокрема, команду залишили Тарас Королишин, Віктор Кравцов та Станіслав Моспан. Натомість підсилив “Продексім” досвідчений бразилець Евертон, знаний виступами за латвійський “Нікарс” та казахстанські “Актобе”, “Жетису” і “Атирау”. До того ж, до заявки команди увійшли і представники тренерського штабу Дмитро Бербенцев та Віталій Скорий, які у заключній частині сезону зможуть допомогти “мельникам” не лише на тренерській лаві, а й безпосередньо на майданчику. 

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 14:00.

“Продексім” Херсон – “Ураган” Івано-Франківськ
15 лютого. Parimatch Кубок України, 1/8 фіналу, перший матч. м. Херсон, спорткомплекс ХФСК – 14:00.
Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Святослав Ключник, Олександр Максименко (обидва – Миколаїв)
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)​ 
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *