ДЕ Трейдинг – Ураган. Анонс матчу

Футзал

“Дракони” зіграють другий гостьовий матч поспіль + LIVE.

У п’ятницю, 18-го лютого, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 20-го туру Parimatch Екстра-ліги проти клубу “ДЕ Трейдинг” з Миколаївки. Матч відбудеться на майданчику Льодового палацу спорту в Сєвєродонецьку і розпочнеться о 12:00.

Майбутні суперники зіграють між собою вже вдруге за місяць. І знову на майданчику Льодового палацу спорту в Сєвєродонецьку. На початку січня “дракони” святкували впевнену перемогу з рахунком 4:1. Тоді у складі “драконів” влучними ударми відзначились Даниіл Абакшин, Назар Швед та Михайло Грицина.

З того часу минув зимовий трансферний період, який торкнувся обидві команди. На змінах в “Урагані” вкотре зупинятися не будемо, а от “ДЕ Трейдинг” став чи не головним ньюсмейкером “зимового” трансферного вікна. Ще б пак, адже до табору “трейдерів” приєднались одразу троє бразильських легіонерів. І якщо Родрігіньо серед цього тріо знайомий шанувальникам футзалу (виступав за “ДЕ Трейдинг” минулого року), то Лео та Жеан Карлос прибули до України у статусі гравців з досвідом виступів у європейських клубах. Разом з тим залишили команду Владислав Воронцов та Віталій Катеринін, які перебрались до АФФК “Суми”.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 12:00.

“ДЕ Трейдинг” Сєвєродонецьк – “Ураган” Івано-Франківськ
18 лютого. Parimatch Екстра-ліга, 20 тур. м. Сєвєродонецьк, Льодовий палац спорту – 12:00.
Арбітри: Дмитро Дудка (Обухів), Дмитро Каркаєв (Київ), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Юлія Змієвська (Луганська обл.) 
Спостерігач арбітражу: В’ячеслав Дараган (Київ) 
Делегат: Юрій Кравченко (Луганська обл.)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *