У Тлумацькій ДЮСШ відкрили відділення боксу

Бокс

У понеділок, 18 квітня, у спортивному залі Тлумацької ДЮСШ відбулося відкриття відділення боксу Тлумацької дитячо-юнацької спортивної школи.

Декани Тлумацькі о. Павло Дутчак (УГКЦ) та о. Василь Стадник (ПЦУ) благословили молодь, побажали їй терпіння і наполегливості в обраному захопленні та освятили залу секції боксу.

Міський голова Ігор Петрук, депутат обласної ради Богдан Пліс та п’ятиразовий чемпіон України, майстер спорту України міжнародного класу, учасник Літніх Олімпійських ігор (2000), керівник Івано-Франківської міської федерації боксу Сервін Сулейманов, який і буде тренувати молодь Тлумаччини, привітали всіх з цією знаковою подією в спортивному житті громади і побажали юним боксерам хороших результатів та високих досягнень, а також висловили впевненість в тому, що в цьому залі мають вирости нові олімпійські чемпіони.

У відкрите відділення боксу можуть записатися хлопці та дівчата віком від 10 років за адресою: м. Тлумач, вул. Поповича, 9 (спортивний зал). Заняття проходитимуть з понеділка по п’ятницю: молодша вікова група (10-13 років) – з 15.00 до 16.00 год., старша вікова група (14-16 років) – з 16.00 до 17.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *