Наші профі. Закордон: “ІІІ. Керюлеті” Артура Микитишина перервав серію поразок

Футбол

Дві нічиї та одна довгоочікувана перемога – самі такі результати показали клуби прикарпатських футболістів у зарубіжних чемпіонатах.

Чемпіонат Кіпру. Плей-аут (7-12 місця). 29 тур
“Етнікос” (Ахна) – “ПАЕЕК” (Кіренія) – 0:0
Ігор Худобяк (Е) відіграв весь матч.

Дедалі скрутнішим стає становище “Етнікоса” у внутрішньому чемпіонаті – на вихідних команда Ігоря Худобяка вдома поділила очки з аутсайдером турніру “ПАЕЕКом” (0:0). “Худік” провів на полі всі 90 хвилин. Нічия дозволила ахнасцям скоротити відставання від рятівного десятого місця – тепер між “Етнікосом” та “Доксою” розрив складає шість очок, а до завершення сезону залишилось ще три тури.

Чемпіонат Чехії. Національна футбольна ліга
27 тур: “Дукла” (Прага) – “Спарта Б” (Прага) – 2:2
Вадим Червак (С) не потрапив до заявки на матч.

Нічийний синдром переслідує “Спарту Б” у Національній футбольній лізі. На вихідних “спартанці” в дербі поділили очки з “Дуклою” – 2:2. Захисник гостей Вадим Червак опинився поза заявкою на звітний поєдинок. Тертя поспіль мирова відкинула “Спарту” на четверту позицію НФЛ.

Чемпіонат Угорщини. Другий дивізіон. 35 тур
“ІІІ. Керюлеті” (Будапешт) – ФК “Печ” – 3:0
Артур Микитишин (ІІІ) залишився на лаві для запасних.

Нарешті “прорвало” будапештський “ІІІ. Керюлеті”, який на вихідних перервав шестиматчеву серію поразок, вдома обігравши “Печ” – 3:0. Артур Микитишин спостерігав за перемогою своєї команди з лави для запасних. Три очки дозволили “Керюлеті” піднятись на 19-ту позицію другого дивізіону і продовжити боротьбу за збереження прописки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *