В Івано-Франківську відкрили новий майданчик зі штучним покриттям

Футбол

Ще один спортивно-ігровий майданчик з синтетичним покриттям розпочав свою роботу для місцевої малечі та організованих тренувальних груп у дворі між будинками Симоненка, 3в і Вовчинецька, 202.

Ініціативу з упорядкування та полагодження воріт з сіткою на майданчику взяли на себе працівники Комунального Підприємства «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» , щоб діти та дорослі мали змогу поганяти м’яча та покращувати свій функціональний стан.

Зауважуємо про те, що весь перелік робіт буде завершено згодом і вся територія спортмайданчиках буде введена в експлуатацію, проте саме ігровий майданчик може експлуатуватись .КП «МФОЦ» організує графік для зручного, безпечного проведення тренувальних занять, а також стежитиме за дотриманням правопорядку і безпечного проведення активного дозвілля усім а охочими.

Доречно зазначити, що першими по рухались на цьому спортивному майданчику вдалося юним вихованцям ДЮФК «НіКА». Зичимо усім покращення стану свого здоров’я засобами фізичної культури та спорту , а також вітаємо з 360-ю річницею з дня заснування нашого міста Івано-Франківська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *