Літній кемп від Академії БК “Говерла” запрошує!

Баскетбол

Готуємось до баскетбольного літа!

Інформація для тих, хто хоче покращити спортивні якості, вдосконалити техніку гри у баскетбол, або здобути перші навички, щоб закохатись у баскетбол на усе життя! Хто бажає оздоровитись та весело провести час в колі друзів на свіжому гірському повітрі з краєвидом на Говерлу!!!

Запрошуємо вихованців Баскетбольної академії ГО «БК « Говерла», юних баскетболістів з інших міст України на баскетбольні кемпи у затишний куточок Карпат – спортивну базу в селі Чорна Тиса Ясінянської селищної громади Рахівського району Закарпатської області (109 км від Івано-Франківська).

Чудовий спортивний зал із 6 кільцями, відкритий басейн, баскетбольний майданчик, сауна, комфортні умови проживання та здорове харчування – прекрасні умови для тренування та відпочинку юних баскетболістів, а також членів їх сімей.

Вік учасників: 7-15 років. Терміни проведення кемпів: 1 зміна: 15-25 червня; 2 зміна: 22-31 липня 2022 року. В програмі кемпу: навчально-тренувальні заняття під керівництвом досвідчених тренерів Баскетбольної академії ГО «БК « Говерла» Ісакова Євгена, Бугри Віктора, Кошовців Дениса та Анастасії; ігри, естафети, прогулянки в гори, змагання, конкурси, нагороди, подарунки. Ціна для учасників кемпу – 8000 грн., членів сімей – 7000 грн. за 10 днів проживання із 3-х разовим харчуванням.

Запрошуємо також команди юних баскетболістів з інших міст України для організації проведення оздоровчих та навчально-тренувальних зборів на базі Чорної Тиси.

Індивідуальні заявки баскетболістів на участь у кемпі приймаємо на електронну пошту bcgoverla@gmail.com ( в листі вказати прізвище, ім‘я, вік учасника, ПІБ одного з батьків; а також ПІБ батьків та інших членів сімей, які планують супроводжувати юнаків із контактними номерами мобільних телефонів).

Щодо заявок баскетбольних команд юнаків та дівчаток з інших міст на проведення навчально-тренувальних зборів в Чорній Тисі, просимо зателефонувати за номером: +380954113438 (контактна особа Дроздов Андрій).

Академія БК Говерла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *