У Брошнів-Осаді змагались футболісти

Футбол

Два дні поспіль 14 та 15 травня ц. р. у Брошневі-Осаді проводився благодійний турнір з міні-футболу, зібрані кошти з якого будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

16 команд змагалося у 4-ьох групах на 4-ьох спортивних майданчиках зі штучним покриттям. Це – спортмайданчики у Брошнів-Осадському ліцеї та ДЗО «Світанок», а також у Креховичах та в Рожнятові.

За підсумками турніру І місце зайняла команда ФК «Кадобна», ІІ – «Крамниця пива» (Болехів), ІІІ – ФК «Студінка». Кращим гравцем турніру став гравець команди-переможниці ФК «Кадобна» Віталій Гладенький.

Голова Брошнів-Осадської селищної ради Тарас Манорик подякував учасникам футбольного турніру за цікаві завзяті ігри, а головне – за підтримку тих хлопців, які нині захищають Україну в гарячих точках держави, наближаючи нашу Перемогу! Тарас Манорик та голова Калуської районної асоціації футболу Руслан Цюпер вручили грамоти вказаним вище командам за зайняті призові місця, а Віталію Гладенькому та всім іншим командам, а також суддям турніру – подяки за участь у спортивному поєдинку.  

«Особливо багато вболівальників було на фінальних змаганнях. У спілкуванні було почуто, що люди занудьгували за футболом, і тому подібні спортивні поєдинки вартує продовжити. Всі зібрані благодійні кошти буде спрямовано на потреби Збройних Сил України, зокрема для солдатів, які призвані до лав ЗСУ з селища Брошнів-Осада», – підсумував головний суддя змагань, директор Брошнів-Осадської ДЮСШ Роман Мельник.

Організатори благодійних футбольних змагань висловлюють подяку всім командам-учасницям та вболівальникам турніру за благодійність, і зокрема  брошнівосадцю Володимиру Ваківу за його посильний фінансовий внесок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *