Збірна України WU-19 зберегла прописку в дивізіоні А

Футбол

Підопічні Валерія Паламарчука зіграли внічию з болгарками в заключному поєдинку другого етапу відбору Євро-2022 (WU-19) у Лізі А.

У попередніх матчах групи А4, змагання в якій приймає Австрія, українки програли Норвегії (0:5) та команді господарок (0:1). Тож у третьому поєдинку, який проходив у місті Бад-Вімсбах-Найдхартинг, збірна України боролася з Болгарією за збереження прописки в Лізі А.

На початку зустрічі суперниці завдали кількох небезпечних ударів, з якими впоралася Боклач. Натомість, на 31-й хвилині Глущенко не реалізувала вихід сам на сам, а через деякий час вона ж ледь не закинула «за комірець» голкіперу. Під кінець першого тайму із хорошої позиції повз ціль пробила болгарка Дімітрова.

Протягом другої половини гри суперниці більше володіли ініціативою й частіше пробивали по воротах. На 81-й хвилині Боклач по-справжньому виручила нашу команду, відбивши удар Йорданової після виходу сам на сам.

Однак болгарки забити не зуміли, тож поєдинок завершився нульовою нічиєю. За загальною різницею м’ячів збірна України посіла третє місце у групі, тож виступатиме в Лізі А в першому раунді ЧЄ-2022/2023.

Наші представниці в команді Катерина Боклач та Даяна Семків знову провели весь матч.

Євро-2022 (WU-19). Група А4 – 3 тур

16.05.2022 – HF Stadium – Бад-Вімсбах-Найдхартінг, Австрія
Болгарія — Україна — 0:0 (0:0)

Болгарія (WU-19): Станєва, Найдєнова, Станкова, В. Іванова, Караіванова, Павлова, Сєргєєва, Парапунова, Дімітрова, Д. Іванова, Йорданова.

Україна (WU-19): Боклач, Тян, Котик, Ольхова, Котовець, Левченко (Корнацька, 69), Талеб, Семків, Іванченко, Христюк, Глущенко.

Попереджені: Д. Іванова (25) — Тян (45+1), Семків (78).

Жіночий футбол України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *